Društveni kutak > Skuter klubovi / udruge
BB klub?
Pulss:
--- Citat: vktr - 06 Kolovoz, 2013, 17:51:56 ---
--- Citat: Pulss - 06 Kolovoz, 2013, 14:36:55 ---Ebo te redsponđ stavi 2 broja vecu diznu ako te to muci :laughing7:
i 1 krug je jedan krug, ne pola kruga nego jedan krug, ko krug oko te lude glave ti..
klipic je 40 i igla je m7
--- Kraj citata ---
znači dobro sve kak je napisao Replica i 90 dizna za serisku spužvu a 92 za redsponge?
ne kontam zašto je neko stavio onda 98 diznu nutra, jel ima neke veze šta je multivar gore da se više vrti il nešto?
13,5 role su nutra, seriski je remen i onaj tvoj feder
--- Kraj citata ---
Ma dizne od 86-96, dode ti na isto, okreni zrak na krug ipo 2, i pogledaj smjesu i to je to.. Cisto sumnjan da ti karb nije serijski i da je neko minja iglu ili klipic
A to za setup prijenosa, odlicno je to 13.5 na ser centralni
vktr:
--- Citat: Pulss - 06 Kolovoz, 2013, 18:55:27 ---
--- Citat: vktr - 06 Kolovoz, 2013, 17:51:56 ---
--- Citat: Pulss - 06 Kolovoz, 2013, 14:36:55 ---Ebo te redsponđ stavi 2 broja vecu diznu ako te to muci :laughing7:
i 1 krug je jedan krug, ne pola kruga nego jedan krug, ko krug oko te lude glave ti..
klipic je 40 i igla je m7
--- Kraj citata ---
znači dobro sve kak je napisao Replica i 90 dizna za serisku spužvu a 92 za redsponge?
ne kontam zašto je neko stavio onda 98 diznu nutra, jel ima neke veze šta je multivar gore da se više vrti il nešto?
13,5 role su nutra, seriski je remen i onaj tvoj feder
--- Kraj citata ---
Ma dizne od 86-96, dode ti na isto, okreni zrak na krug ipo 2, i pogledaj smjesu i to je to.. Cisto sumnjan da ti karb nije serijski i da je neko minja iglu ili klipic
A to za setup prijenosa, odlicno je to 13.5 na ser centralni
--- Kraj citata ---
znači nisi ni siguran za tu iglu neg si to reko samo da me zašutiš :toothy12:
igor.sb:
da ti kazem da nisi normalan, to znas i sam
udavi nekog pa nek ti gleda koja je igla, walkaj, pajo, vanjosi, smisli si nekog mozda ti se smiluje
za klipic budi siguran da je 40 :icon_thumright:
vktr:
to nisam ja
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
igor.sb:
....to je moja schauma
metak metak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju