Općenito > Oprema
Koju opremu imate
vanilla:
nije mi probiker bas neka firma.. znam da im se jakne strasno brzo raspadaju (citaj odlaze po savovima i sl).. ne znam za vas, al ja na opremi nikad ne stedim.... radije malo srezes troskove na drugim podrucjima, pa kupis kvalitetno koje ce trajat godinama, nego dat novce za nesto jeftino kaj ce jedva izdrzat jednu sezonu.. al eto sve je na vama ;)
eladio:
--- Citat: vanilla - 13 Siječanj, 2007, 00:39:38 ---nije mi probiker bas neka firma.. znam da im se jakne strasno brzo raspadaju (citaj odlaze po savovima i sl).. ne znam za vas, al ja na opremi nikad ne stedim.... radije malo srezes troskove na drugim podrucjima, pa kupis kvalitetno koje ce trajat godinama, nego dat novce za nesto jeftino kaj ce jedva izdrzat jednu sezonu.. al eto sve je na vama ;)
--- Kraj citata ---
na temelju iskustva potpisujem :glasses9:
iako ni IXS i sta ja znam nisu neke marke ::) ..ali ajde :toothy9:
Doomsday:
Ebiga, da je para, niko nebi vozija Daciu... :laughing7:
Moja deviza je - bolje povoljna oprema nego nikakva oprema... :dontknow:
A šta se tiče kvalitete CAFE RACER i PROBIKER opreme, znan da nije vrhunska, ali ljudi, dođite sebi, ja vozin kineza... :icon_biggrin:
Sad ozbiljno, obzirom da se ta oprema prodaje u Njemačkoj, nije totalni škart, oni ipak imaju dooobro razrađeno društvo za zaštitu potrošača koje reagira vrlo brzo na totalni škart... :icon_thumright:
A sad, uvik je bilo, i uvik će bit, koliko para - toliko muzike... :toothy3:
Genesis051:
(evo...da skinem paučinu s ove teme...)
Stigla jakna, dobivena na SMS poruci (poslanoj Moto klubu)...
Jakna je firme Berik, ima termo podstavu na skidanje, i štitnike za podlaktice, laktove, ramena, jednu plastičnu "ploču" preko gornje polovice leđa, i još ponešto sitnih (spužva unutra) jastučića...
Boje su prikladn(ij)e za skuter :laughing7: ali, preživjet ću... nije toliko izrazito sportska, da je ne bi nosio na cruiseru, a i noseći je danas, 50-ak Km, osjećao sam se odlično... ;D :happy3: :glasses9:
prednja i zadnja strana...
I motoportret...
filiplatinovicz:
U ime redakcije Moto kluba čestitam sretnom dobitniku!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju