Općenito > Oprema

Koju opremu imate

<< < (11/21) > >>

Genesis051:
kažu da će tucano sad raditi i navlake za nos - kad zimi digneš vizir   :laughing9:

r.e.!:
što više proizvoda, veći je i izbor... :icon_biggrin:

StreetRunner:
A di nam je IZd.Bija je danas u Splitu u Šage a šta je kupio nek van se on pohvali.

Doomsday:
E, mogu van i ja reć, bija san s njin... :laughing7:
Kupija je jaketu IXS Radius, ne zato šta je ispod 1000 kuna, nego zato jer mu je najbolje 'sjela', štitnici su mu lipo legli di triba, a ostatak nije bija ni velik, ni mali, taman... :icon_thumright:
Proba je i Irian, koja je bila malo predugih rukava tj. štitnici za lakat su šli predaleko, a Nemoy je imala isti problem uz to šta je rađena za malo 'elegantnije' popunjene... :laughing7:
Uz to je juzeja i 100% pamuk podkapu IXS Face... :binkybaby:
Na poklon od Šage je dobija za svoju Nolan N61 štitnik brade od vitra... :notworthy:
Sve u svemu, nije loše... :icon_biggrin:

IZd:
S obzirom da je već sve napisano, ne trebam se "posebno hvalit". Kupio ja ono što mi je trebalo. Kako je naš "UličniTrkač" malo spavao duže (do podne) nije nam se mogao pridružiti u razgledavanju opreme.

Doomsday je bio odličan "komentator" i poznavatelj opreme, tako da ga toplo preporučam svima koji ste u živite u "ljetnim" županijama (Split, Šibenik, Zadar) i imate volje otići do Splita u kupovinu.

Doomsday još jednom ti hvala na pomoći!

Svima Vam želim sretnu novu godinu, puno kilometara na Vašim ljubimcima i naravno sve to bez padova!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju