Općenito > Oprema
Koju opremu imate
Doomsday:
Je, tribalo bi, ali... nemoš sve...
Ja se mislin uzet dragoj Ixs Jumper wind-protektore za koljena, njoj su noge uvik na vitru, ja svoje mogu sakrit iza tijela skutera... :laughing7:
Ali, prije svega moran nać neke pristojne zadnje amortizere, ovi me ispizdiše, pogotovo sa ženon iza... :help:
filiplatinovicz:
bez mojih windprotektora više se po Zagrebu ne bi dalo vozit bet obzira na zaštitu. jednostavno bude hladno za noge... a koljena su osjetljiva...
Mario:
--- Citat: Doomsday - 30 Studeni, 2006, 11:11:21 ---Je, tribalo bi, ali... nemoš sve...
Ja se mislin uzet dragoj Ixs Jumper wind-protektore za koljena, njoj su noge uvik na vitru, ja svoje mogu sakrit iza tijela skutera... :laughing7:
Ali, prije svega moran nać neke pristojne zadnje amortizere, ovi me ispizdiše, pogotovo sa ženon iza... :help:
--- Kraj citata ---
Moram ti rjesiti amortizere prvom prilikom jer nemogu vise slusati kak te to muci, cim mi dode roba ako pasu od Lune a mislim da pasu imas ih gratis.
mrcina:
mario što ti imaš od dodatne opreme i gdje ti je točno dučkas da ga posjetimo
Mario:
Za sada nemam skoro nista neka sitna roba ostala od sezone ali biti ce u proljece . Ducane imam u Samoboru i Sv,Nedelji a u proljece otvaram u ZGB Savska ugao sa Ljubljanskom, Zapresic i V.Gorica, a imam dosta dilera sve cu ih objaviti na mojoj stranici prije sezone.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju