Općenito > Oprema

Koju opremu imate

<< < (9/21) > >>

Doomsday:

--- Citat: StreetRunner - 22 Prosinac, 2006, 18:58:45 ---Je to je to.Što se tiče štitnika imaš pravo i namjerava sam i tako uzet jače,a na leđima mogu stavit,di si vidio da ne može.Bubrežnjak sam kupio već davno a neznam koji je,platio sam ga 300kn i isto je IXS.Koliko dođu ti tvrđi protektori?

--- Kraj citata ---

Sad, za leđa, nisan vidija da ne može, ali nisan vidija ni da može, a gleda san na IXS-ovom site-u...  :dontknow:
Jel ima samo ka džep na leđima, ili uz to ima i neke hvataljke na čičak...? :icon_scratch:
Šta se CE štitnika tiče, moraš otić do Šage i probat jeli pašu, dođu ti 100-200 kuna par (1 par lakat, 1 par ramena)... :binkybaby:
Triba slušat starije...  :laughing7:

IZd:
U srijedu ili četvrtak možda budem u Splitu. Može mi li netko dati adresu, telefon Šage? Nekako mi se sviđaju ove jakne o kojima raspravljate.

Doomsday:

--- Citat: IZd - 23 Prosinac, 2006, 08:51:18 ---U srijedu ili četvrtak možda budem u Splitu. Može mi li netko dati adresu, telefon Šage? Nekako mi se sviđaju ove jakne o kojima raspravljate.

--- Kraj citata ---

Šago ti je u Splitu, praktički na križanju Vukovarske i Dubrovačke, radi cili dan, a baš IXS odjel mu radi 0900-1700, ali kako su mu dućani vrata do vrata, mislin da nebi bija problem ni iza 1700...

Šago, Vukovarska 60, 21000 Split, 021/532-432

Ja radin u sridu ujutro do 14, a u četvrtak popodne od 14, šta znači da ako imaš volje, možemo se nać u sridu iza 16, a u četvrtak od 0800-1200, pa otić skupa, popit kavu...

Ako ti paše, javi mi se na PM da se dogovorimo...

StreetRunner:

--- Citat: Doomsday - 22 Prosinac, 2006, 19:04:20 ---
--- Citat: StreetRunner - 22 Prosinac, 2006, 18:58:45 ---Je to je to.Što se tiče štitnika imaš pravo i namjerava sam i tako uzet jače,a na leđima mogu stavit,di si vidio da ne može.Bubrežnjak sam kupio već davno a neznam koji je,platio sam ga 300kn i isto je IXS.Koliko dođu ti tvrđi protektori?

--- Kraj citata ---

Sad, za leđa, nisan vidija da ne može, ali nisan vidija ni da može, a gleda san na IXS-ovom site-u...  :dontknow:
Jel ima samo ka džep na leđima, ili uz to ima i neke hvataljke na čičak...? :icon_scratch:
Šta se CE štitnika tiče, moraš otić do Šage i probat jeli pašu, dođu ti 100-200 kuna par (1 par lakat, 1 par ramena)... :binkybaby:
Triba slušat starije...  :laughing7:

--- Kraj citata ---
Imam te čičke i gori i doli.Tu jaketu što ti govoriš ja san proba i dobra je i sve to ali meni se svidila ona pa di puklo da puklo.Kad uzmem motor ali baš motor onda ću uzet pravu opremu zato i nisam iša uzimat kožnu i ostalu opremu razumiš.
Ja još nemam 18 a kad navršim past će 600 kubika najmanje i tada ću uzet pravu opremu.

Doomsday:
OK, nemoj se nervirat, sve je cool...  :icon_biggrin:

Čak, ako hoćeš, možemo se nać, i prominit za protektore... Kupija san CE tvrde protektore za pokušat stavit ih u moju najdražu kožnu jaketu, ali su mi prekruti i preteški, ne stoje baš lipo... Možeš probat ti moje, ja tvoje, pa ako pašu, padne trampa...  ;D

Ako si od volje probat, pošalji poruku na PM...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju