Općenito > Oprema
Koju opremu imate
Genesis051:
Tu smo da "podijelimo priče" ...
Koljena si čuvaj... svakako si nabavi nešto (evo, lijepo i meni kaže Filip tu gore...) možda sad možeš (po)trpjet hladnoću po sistemu: samo 10-ak minuta do doma... ali to sam već pisao, organizam "piše i zbraja" :(
I rukavice nosi... makar skijaške, ali sad ima i moto, koje nisu skupe... Prioritetno u ovim mjesecima zbog hladnoće, ali tu već mješamo prioritete, jer bi manje-posljedice-pri-padu trebale biti na prvom mjestu...
Naravno, nitko ne misli, niti želi, padat, ali ako ti je u horoskopu pisano, prsti su najnježniji dio koji je dramatično nezaštićen....
filiplatinovicz:
--- Citat: Punisher - 01 Prosinac, 2006, 18:34:09 ---Sram me i ovo reć :redface:... imam samo bubrežnjak i kacigu...
--- Kraj citata ---
polako skupljaj opremu... ja imam sreću da ju dobivam i to vrhunsku... da nije tako, i sam bih bio lošije opremljen. no, zahvaljujući tome što je tako, mogu uvidjeti sve prednosti prave, specijalizirane opreme... ljeti po gradu, čovjek se preveze s bubrežnjakom i kacigom, no već malo veća tura van grada traži adekvatnu zaštitu... uimi, ili oprema ili motor u garažu!
Punisher:
Jel ima kakva zaštita za koljena osim onih hlača, nešto što se nabaci na samo koljeno? :binkybaby: :dontknow:
Doomsday:
Zaštita, u kom smislu, od hladnoće, vitra i kiše, ili od udaraca...?
Pročitaj malo ovde:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=777.msg14121#msg14121
naćeš i odgovor za kolina, između ostalog, od hladnoće, vitra i kiše, iznad i ispod hlača...
Od udaraca za preko hlača (a usput i od vitra i hladnoće), nisan do sad naša, ali ne znači da neću, ili možda i sam napravin... :laughing7:
Genesis051:
Mora (negdje) biti nešto... vidio sam pred nešto vremena tipa (samo u vožnji), kako ima za potkoljenicu i sa nekim zadebljanjem pod koljenom, kao pravi jastučić (malo po strani, niže koljena) na profi kombinezonu... To je samo prednja polovica, kao od neke plastike ili čega već, i iza, na 2 mjesta trakica (vjerovatno na čičak)...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju