Općenito > Generalno o skuterima

Gilera vx 125 novi vs stari tip

<< < (2/22) > >>

playaa:
ma čovjek ima par runner-a u garaži koje kupi za bagatelu stučene s neke strane,pa samo od njih sklapa šta mu fali a tebi će napričat puste bajke kako je kupova ovu i onu plastiku bla bla,pogledaj mu sve oglase pa ćeš vidit o čemu govorin  :icon_thumright:
ugl. neznan bi li kupova baš kod njega,možda ga i ja jedanput nazoven pa baš da usporedimo priče,meni je to isto reka da je pa s nogara al ne ovaj nego drugi vx  :angry7:

Bikelover:
Da, izgleda, a vidio sam ima 100 oglasa lik :icon_biggrin: Kao neka trgovina ovo ono al nije ni tebi ni meni daleko otič pogledat i zaletit se do servisa, al nije ti ni loša ta ideja da usporedim priče, al kad je on rekao da je stavio na nogare dok je bio na blatnoj zemlji pa propao i bum ogrebala se a otac se počeo smijat i pita a di u Splitu ima blata :laughing3: Uglavnom poslao sam poruku sad čemo vidjet :icon_thumright:

EDIT: Zar nismo ošli malo u off?! Još nitko nije odgovorio na prednosti i mane novijih/stariji vx-ica

playaa:
javim ti šta je reka čin ga nazoven  ;D
a ovo za vx-ice,ako ništa noviji vx ti više vridi kasnije kad ga budeš prodava  :laughing7:
sad ozbiljno,čuja san samo da ovaj noviji vx ima manji rezervar od starijeg,ostalo bi sve tribalo bit u izgledu koji je po meni lipši u novijeg vx-a  :)

3alfa3:
Moj prosli Z750 koji je bio totaliziran je od osiguraanja otkupila jedna firma, slozila ga (sve sto je moglo se popravilo, samo kozmetika je bila nova) i prodan je pod "stanje izvrsno, nikad padano" preko njuskala  ;D

Cak je motor dobio i nove satove i na njima ista kilometraza ko i na originalnim koji su se smrvili - da se sve programirat  ;D

P.S.
da se popravljao u ovlastenom servisu, oko 40.000kn bi kostalo (mozda i 50.000kn), a ovaj je slozen za max soma eura,vjerojatno i manje  :toothy12:

Bikelover:
A ne znam ovaj ništa ne govori, sad sam se dogovorio sa onim likom za ovu stariju i bude gore išao cyl od 200, vjerojatno će taj motor ako dođe kod mene bit neke 2 god tako da  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju