Općenito > Generalno o skuterima
Gilera vx 125 novi vs stari tip
giannelli:
i kad je karb nastelan 100% opet ce pucat na otvoren auspuh.
ako ces to radit, stavljat original 200 onda radije trazi vxr-a da je u originalu 200.
ja bi prebolio tih 7l s obzirom kako to treba ic. :laughing7:
Bikelover:
Imam A1 :icon_biggrin: A i mogu nešto do 10 tis kn kupit tako da :dontknow:
Jel 7 L za taj kit normalno? 7 L ono zagrebačke vožnje tipa cijelo vrijeme 120-130 km/h ili ono tipa 60-70 ;D
Al kako čitam temu gledam svako malo nešto novo radi, popravlja itd. Meni treba motor koji če vozit a bez da ga se dira ;D A nije da tražim nemoguće pošto ih znam i po 30-40 tis km u orginalu na mašini još nema niti kapi ulja nisi jedan šaraf dirnut...(naravno potrošni dijelovi su valjda zamjenuti)
Bikelover:
:icon_scratch:
Grale:
Kupi neki normalan vx, očuvan, lako se kasnije napravi swap.
giannelli:
za potrosnju nazoves covjeka i njega pitas, on bu najbolje znal..
a citao sam i ja temu, nije covjek nista nepotrebno radio, to ti se druze zove odrzavanje.
stelovao je ventile sto moras i na svakom normalnom motoru radit kad tad, u ovom slucaju malo cesce, zamjenio je jedan ispusni ventil sto je plus. auspuh je skinuo onaj pripasavani akrap i stavio serda za vx/r-a, koliko vidim po oglasu trebas straznju gumu zamjeniti, a pitanje je jeli servis radjen. ni jedan motor/skuter nije vjecan, kad tad nesto treba postelat zamjenit, skuter da se vozi 40.000 km bez diranja nije nuzno pohvalno.
meni se taj vx 209 cini super za te novce jer koliko sam skuzio po temi covjek ga je kupio za sina svog a on ga pazi tj servisira.
a za novce koje imas mozes samo stariji tip vxa kupit, ovi noviji se tesko nadju za ispod 10.000.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju