Općenito > Generalno o skuterima

Gilera vx 125 novi vs stari tip

<< < (21/22) > >>

Josip-98:
Ove estetski izgled to mozes sam napravit
A za masinu stavi malossi multivar i malossi remen sasvin dovoljno na malo plese zadnjin krajen  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Bikelover:
Ma znam, to čemo polako, glavno da vozi a vozi odlično, danas išao pogledat dali stvarno ne može više od 100-110 km/h zbog sajle i stvarno, nemoš dat do kraja gas radi pre duge sajle a kasno hvata i ručica se valjda neda više okrenut pa ima još taman gasa do onih 120-130 km/h (mislio sam da je tako pošto ide 100 uzbrdo bez beda). Iiii gledam šta je ovo iskopčano a ide u cilindar ja kažem daj bože da je ona od temperature kad gle stvarno je i ona radi :toothy9:

A što se tiče prerada, za sad ništa ;D

Ne mogu nać garažu lol

Našao ;D

Grale:
Pogledaj da ti leptir gasa ne zapinje u selnu od prirubnice, ako je kontra okrenuta,nedavni sam imal slučaj tak na frendovom vxru, nije štel ijt prek 100  :toothy9:

Bikelover:
Nije nego je stavio neku ''novu'' sajlu a gledam dole di ide na karb di ide na onaj prvi dio šta ulazi u ono za štelovanje, nema one metalne na kraju nego je ona obloga sajle kao kraćena i sa ima više sajle nego obloge i sajla je sad višak i ne može do kraja ići, a ja sa prston mogu još dosta tisnit gas...

giannelli:
evo ga frisko regan i nova zadnja guma. :icon_thumright:

http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/gilera-runner-vxr-200-top-stanje-oglas-8786664

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju