Ostalo > Razne offtopic teme :)
Zubar u splitu i okolici
Reponja:
Ovisi o čeljusti. Moja je iščupana uz malo problema (tres'o sam se ko vibrator), nije trebala
operacija. Naravno, ostao je krater, pa mi je zašio sa 2-3 šava, što se pokazalo odličnim jer
je rana zarasla u nepunih 2 tjedna, puno brže nego bez šivanja. Čisto da znaš šta tražiti..
3alfa3:
gornje sedmice su povezane sa maksilarnim sinusima pa nebi bilo lijepo da se nesto inficira ;D
jelica:
meni je moj zubar super... sedmicu sam izvadila i iskreno nije me jako boljelo jer sam dobila lokalnu, ali kada je ona popustila isto nisam imala neke strašne bolove... zato bez straha, što se mora nije teško :)
DarkoSk:
--- Citat: jelica - 20 Rujan, 2013, 15:26:35 ---meni je moj zubar super... sedmicu sam izvadila i iskreno nije me jako boljelo jer sam dobila lokalnu, ali kada je ona popustila isto nisam imala neke strašne bolove... zato bez straha, što se mora nije teško :)
--- Kraj citata ---
Sedmica ne boli jako, umnjaci su užas koja je priča za sebe :) Sretno u svakom slučaju. Ako budeš mjenjao zubara, preporuka u okolici Zagreba svakakao da pogledas ovo: Zubar Sesvete - Katidental
Tomi_ZG:
Bravo,dižeš 3 godine staru temu da reklamiraš zubara na skuter forumu :omfg:
Uskoro očekujem jehovine svjedoke i isilovce s upitnikom za regrutaciju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju