Općenito > Generalno o skuterima
Dvojba između dva skutera
Iwo SR Tuono:
tocno to, znaci fly 2t
4T nemoj uzimat ovaj od 50cc jer ces se duboko razocarati nakon prvoh 200-300km.
Momenta ima na pocetku ali prema krajnjoj brzini ce biti sve losiji i losiji.
Troskovi odrzavanja su tu negdje, jedino potrosnja ce kod 2t biti za litru veca.
Ja osobno da imam 30 godina i da trazim od tocke a do tocke b i da trazim novi za sto manje novca fly 2t bi mi usao u uzi izbor, s tim da 2t uvijek ima vise opcija za kasnije, mozda ti jurnjava nije problem ali nedostatak snage ce postat kao sto sam vec napisao
dr.mrgood:
A ni novi Typhoon nije los, bas sam ga malo bolje zagledao, 12000 i nesto sitno kuna :)
Tomi_ZG:
Kad te autobus ili kamion jednom "pričepi" odozada brzo ćeš skidat blokade,od kad je 70-75kmh koliko idu ti skuteri jurnjava?
Žali bože uopće kupit skuter a pogotovo novi pa se vozit 45,bolje onda uzmi bicikl.
Drnda:
ja bih jos i prihvatio 50, ali bez prstena na variu, jer s njime je do 35 ugodno, iznad cekas klipnjacu kad ce izletjeti
3alfa3:
--- Citat: Drnda-1 - 27 Kolovoz, 2013, 12:42:31 ---ja bih jos i prihvatio 50, ali bez prstena na variu, jer s njime je do 35 ugodno, iznad cekas klipnjacu kad ce izletjeti
--- Kraj citata ---
Jos ako je vertikalni pa ti klip zavrsi u dupetu..... :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju