Općenito > Trgovine

Scooter-attack

<< < (3/4) > >>

hac:
na SC obično bude problema sa naplatom preko kartice,tak da je najbolje preko paypala platit,na SA bez problema karticom platiš.....nemoj muljat sam sa karticom od staraca jer ti se može desit da nazovu iz banke starce pitat za odobrenje plačanja

grbi128:
ma nije problem,ja bi reko starom da cu uzet to i to,kosta toliko i toliko,stari kaze (npr.)moze,

a to online,ja nebi preko paypala,alertpaya jer se ne kuzim bas u to...a stari o onlajn placanju zna kolik i ja o frezama...

znaci,uzeo bi dijelova u vrijednosti 300e(i vise jer bi s prijateljima narucivo) sto bi me ispalo 30% vise-oko 380e,jeli to problem narucit bez paypala?

edit: tek sam sad vidio da si napiso da se moze sa SA narucit bez problema s karticom.

Hvala

PROOF:
najjednostavnije je prek haca ili black-roxa :)...izaberes djelove..njemu uplatis pare  i dodu ti kuc u roku 2-3 tjedna.....bes komplikacija... :laughing9:

black-rox:

--- Citat: dino gp1 - 02 Kolovoz, 2008, 19:42:32 ---
--- Citat: black-rox - 02 Kolovoz, 2008, 17:23:30 ---Javi se na pm ili msn reci šta te zanima pa ćemo se dogovoriti za sve :hello:

--- Kraj citata ---

Evo poslao sam ti preko msn-a!

--- Kraj citata ---
Nisam ništa dobio :dontknow:

dino gp1:

--- Citat: black-rox - 06 Kolovoz, 2008, 03:35:25 ---
--- Citat: dino gp1 - 02 Kolovoz, 2008, 19:42:32 ---
--- Citat: black-rox - 02 Kolovoz, 2008, 17:23:30 ---Javi se na pm ili msn reci šta te zanima pa ćemo se dogovoriti za sve :hello:

--- Kraj citata ---

Evo poslao sam ti preko msn-a!

--- Kraj citata ---
Nisam ništa dobio :dontknow:

--- Kraj citata ---

Evo poslao sam ponovno :icon_thumright:!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju