Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 50 cc

<< < (16/26) > >>

hellboy_90:
 :dontknow: ja nisam dirao karb. tj. malo sam štelao, ali sam vratio na staro... znači karb nije diran. kako je bilo serijski, tako je...

Hrastinski, kako voziš skuter? ja moram da priznam da mu ne pustam full gas, ali svejedno kažu ljudi koji ga tako voze da ne sme da troši toliko... da li često imaš suvozača? (možda to ima neke veze...) ???

Mr J:

--- Citat: hellboy_90 - 12 Prosinac, 2006, 11:05:33 --- :dontknow: ja nisam dirao karb. tj. malo sam štelao, ali sam vratio na staro... znači karb nije diran. kako je bilo serijski, tako je...

Hrastinski, kako voziš skuter? ja moram da priznam da mu ne pustam full gas, ali svejedno kažu ljudi koji ga tako voze da ne sme da troši toliko... da li često imaš suvozača? (možda to ima neke veze...) ???

--- Kraj citata ---
Svejedno je potrosnja od 6 litara prevelika, to je potrosnja za skuter sa kitom i karbom 19 sa dizom 82 koji je stalno na full gasu...

Hrastinski:

--- Citat: hellboy_90 - 12 Prosinac, 2006, 11:05:33 --- :dontknow: ja nisam dirao karb. tj. malo sam štelao, ali sam vratio na staro... znači karb nije diran. kako je bilo serijski, tako je...

--- Kraj citata ---

gdje je ima prilike gas je uvijek na full, suvozač ti nema veze možda onda troši nešto malo više!! 

TarGeT:
ma ne znam i meni cak dost trosi sve sto vise gledam cini mi se da trosi vise od 5

Hrastinski:

--- Citat: TarGeT - 15 Prosinac, 2006, 17:13:45 ---ma ne znam i meni cak dost trosi sve sto vise gledam cini mi se da trosi vise od 5

--- Kraj citata ---

to ti se samo čini

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju