Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 50 cc

<< < (10/26) > >>

TarGeT:

--- Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 21:59:25 ---a gle u krajnjem slucaju imas na stranici sheme leo vinci auspuha pa si skini jednu i doma si izradi... :-)

--- Kraj citata ---
nisam ja za to ja rade kupim lijen sam  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:ko dalmatinac  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:a purger ko bi reko  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Mr J:

--- Citat: TarGeT - 28 Studeni, 2006, 22:00:34 ---
--- Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 21:59:25 ---a gle u krajnjem slucaju imas na stranici sheme leo vinci auspuha pa si skini jednu i doma si izradi... :-)

--- Kraj citata ---
nisam ja za to ja rade kupim lijen sam  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:ko dalmatinac  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:a purger ko bi reko  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Strpi se malo, vidjet cu sa prijateljem koji izradjuje auto auspuhe, bilo je govora da cemo napraviti nekoliko auspuha za skutere pa ce clanovi foruma moci dobiti replicu vincija povoljno!

TarGeT:

--- Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 22:02:24 ---
Strpi se malo, vidjet cu sa prijateljem koji izradjuje auto auspuhe, bilo je govora da cemo napraviti nekoliko auspuha za skutere pa ce clanovi foruma moci dobiti replicu vincija povoljno!

--- Kraj citata ---
dobro ionak nemam nis sad brzo nego moram malo cekat vojska sucks  :icon_biggrin:  nego sta se mora napravit kad stavis auspuh moraju neke preinake ili ne moraju ??

Mr J:

--- Citat: TarGeT - 28 Studeni, 2006, 22:03:44 ---
--- Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 22:02:24 ---

--- Kraj citata ---
dobro ionak nemam nis sad brzo nego moram malo cekat vojska sucks  :icon_biggrin:  nego sta se mora napravit kad stavis auspuh moraju neke preinake ili ne moraju ??

--- Kraj citata ---
Stavis malo vecu dizu i postelas karburator i to ti je sve...  (naravno inace se mijenjaju opruge na kvacilu i rolice koje se dobiju uz auspuh)

TarGeT:

--- Citat: Mr J - 28 Studeni, 2006, 22:04:53 ---Stavis malo vecu dizu i to ti je sve...

--- Kraj citata ---
uglavnom to sve oko somica dode  :icon_biggrin: ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju