Tehnički kutak > Tuning skutera

runner 50 cc

<< < (22/26) > >>

Sugar:
ak je motor nov,nemas kaj tu postavljat pitanja nego ides u servis i jebes im kevu!

zbilja neznam kaj bi to bilo,motor normalno radi i ide?

hellboy_90:
ja sam bio u servisu i ništa mi nisu sredili... takvi su ovi naši serviseri... kao "sve je sređeno" a ustvari ništa ne urade...

TarGeT:

--- Citat: Sugi car - 26 Prosinac, 2006, 15:45:12 ---ak je motor nov,nemas kaj tu postavljat pitanja nego ides u servis i jebes im kevu!

zbilja neznam kaj bi to bilo,motor normalno radi i ide?

--- Kraj citata ---
da

neno_gilera_runner:
neznam sta da radim ??? imam gileru runner racing replicu 50ccm i htjeo bi da ide brze, sad sam skinuo blokadu i stavio neku vecu diznu ali ide 85 i sporo mi je. sta preporucujete? neki govore (leo vince) zx i neki kit ali pitam vas jer se puno vise razumijete od mene ja sam tek pocetnik :binkybaby: ljudi pomažite  :help: :help: :help:

Mr J:

--- Citat: neno_gilera_runner - 14 Siječanj, 2007, 20:33:36 ---neznam sta da radim ??? imam gileru runner racing replicu 50ccm i htjeo bi da ide brze, sad sam skinuo blokadu i stavio neku vecu diznu ali ide 85 i sporo mi je. sta preporucujete? neki govore (leo vince) zx i neki kit ali pitam vas jer se puno vise razumijete od mene ja sam tek pocetnik :binkybaby: ljudi pomažite  :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---

Najbolja ti je kombinacija base kit + rezonantni auspuh + multivar... sada to sve zajedno ako se ide kupovati novo je poprilicna investicija...

Najbolje : novi kit, polovni auspuh (ZX, RR ta 2 su najpovoljnija za naci i relativno su kvalitetni), multivar novi je oko 480kn.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju