Tehnički kutak > Tuning skutera

dellorto 19 phbg bd, problem sa vakumom

(1/5) > >>

giannelli:
imam dellorto 19 phbg bd, promjenio sam vakum pumpu, znaci ona radi super, povucem zrak na cjevcici za vakum, na drugoj cjevcici curi gorivo.

kad spojim cjevicicu za vakum tam di joj mjesto a cjevcicu od goriva ostavim nespojenu, tako da vidim curi li gorivo.. kad kurblam ne curi.

znaci povucem zrak na usta - curi, kod kurblanja ne curi. znaci preslab je podtlak u cjevcici?

nomad:
probaj ga upalit pa vidjet da li curi, slab je vakum kad kurblas.

Pulss:

--- Citat: nomad - 26 Srpanj, 2013, 13:10:36 ---probaj ga upalit pa vidjet da li curi, slab je vakum kad kurblas.

--- Kraj citata ---
Ma da...

Nema to veze, cim se radilica malo zavrti vakum pumpa mora bacit gorivo, upaljen ugasen svejedno.

3alfa3:

--- Citat: nomad - 26 Srpanj, 2013, 13:10:36 ---probaj ga upalit pa vidjet da li curi, slab je vakum kad kurblas.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright:

Zato i treba kurblat ko manijak kad nekaj prckas po karbu jer treba dosta benge da napuni casicu i onda preko dizni ode do mashine.
Jedino ak vakum ne valja, casica se odma napuni ak je rezervoar iznad karba (sto na nrg power, recimo, nije)  :toothy12:

nomad:
kod mene na kurblu jedva da kapa nesto... novi ventil isto. kad je karb prazan povucem ustima vakim da napunim karb,
inace kublas dok ti noga ne odpadne.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju