Tehnički kutak > Tuning skutera

Jel moguce da skuter 50 ccm bez kita ide preko 80 kmh?

<< < (7/8) > >>

luna500rr:
Vjetar ima strasan utjecaj na brzinu...novi serijski piaggio skuteri bez vjetra slegnuti idu redom preko 90 a uspravno je dobar koji pokaze 80 na satu nakon par minuta full gasa ;D
A serijale mogu dobro ici..sve ovisi o uvjetima na cesti...prije koji dan sam serijskog novog nrg-a vozio 110 po satu, prema makarskoj bi rjetko gdje spustio ispod 80...na povratku kuci je bila naravno uzbrdica pa sam tek kod dobrinča opet ugledao 80  :icon_biggrin:
a i na kinezima se to vidi...preko Druma sam prije par godina u uspravnom polozaju s olujnom burom u leđima lunu natjerao 85 po satu...na povratku nije htjela preko cas 30 cas 50 al vise nikako  :toothy12:

Floyd:
Kako svi voze ove nrg-ove preko 100 kmh a sve serisko na njima,a ja sa svojim setupm navučem 102 i kapak!?

luna500rr:

--- Citat: Floyd - 27 Srpanj, 2013, 10:20:23 ---Kako svi voze ove nrg-ove preko 100 kmh a sve serisko na njima,a ja sa svojim setupm navučem 102 i kapak!?

--- Kraj citata ---

citaj malo boljke i vidit ces da se govori o nizbrdici i vjetru u leđa :P

dhorvat:
Stari runner je išo 103 po cajgeru, a odlazio je od mene jedva jedvice (čitaj: dva km/h brži) dok je meni na satu pisalo 97. A mojih 97 je oko 85 po GPS-u  :icon_biggrin:

ivan salinovic sr sale:
Moj Sf 2 po gsp u ide 88.7 po Gpsu čista serijala   :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju