Tehnički kutak > Tuning skutera
Jel moguce da skuter 50 ccm bez kita ide preko 80 kmh?
dhorvat:
Otpor zraka je ključan uvijek. Na DR evu i Yasuni City R-u sa 25% produženim primarom sam se vozio oko 125 po GPS-u po Zagorskoj magistrali, za natrag 84 po GPS-u. Ne moram niti objašnjavat kak je to bilo moguće :toothy9:
Serijalu Malaguti Phantom LC je 2TDottore navuko 83 po GPS-u po istoj toj cesti ali bez vjetra i sagnut, ali tek nakon 15 minuta fol gasa :icon_biggrin:
Inače skoro nijedna serijala ne može preko 80 po GPS-u u idealnim uvjetima (bez vjetra, potpuna ravnica, uspravan položaj vozača)
Makar meni je bitnije da motor lijepo ubrzava i da može držati visoku putnu brzinu sa relativno malom potrošnjom nego da ide brzo. :laughing7:
Erestor:
Mislim da ti radari ili ne valjaju ili vec imaju ugradjenu toleranciju od 10 km/sat
ljubo46:
--- Citat: Grale - 26 Srpanj, 2013, 10:11:55 ---
--- Citat: ljubo46 - 26 Srpanj, 2013, 09:44:35 ---ja jučer naišao na radar kraj ceste onaj što mjeri brzinu kretanja na solarni način koliko je taj točan?
P.S izmjerio mi je 99km/h
--- Kraj citata ---
Gotovo 100%.
Jel to u onom selu nešto prije bjelovara?
Tam je meni 90 pokazal.
--- Kraj citata ---
Da kad ides iz smjera Durdevac prema bjelovaru
dhorvat:
--- Citat: Erestor - 26 Srpanj, 2013, 10:51:49 ---Mislim da ti radari ili ne valjaju ili vec imaju ugradjenu toleranciju od 10 km/sat
--- Kraj citata ---
Nema ti to pravila nikakvih. Putovao sam po Hrvatskoj sa uključenom navigacijom i pratil sam malo te radare, a najviše su me iznenadili ovi u Zagrebu.
Onaj u Dubravi dok je radio je pokazivao 5 km/h previše ako se dobro sjećam. Ali onaj na Jadranskoj aveniji u smjeru rotora pokazuje praktički u 1 km/h od navigacije, ali samo kad si u desnoj traci. U srednjoj pokazuje premalo, u lijevoj još manje :toothy12:
Uglavnom moj brzinomjer u autu cijelo mjerno područje pokazuje 8 km/h previše i mogu se ravnati prema tome. Odnosno do 182, dalje neznam :laughing9:
wark:
u mene aerox 50 kit serijala sam spuh stavljen laser x-pro i ide 80 mjerio sam sa 2 skutera uvijek 80 km/h
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju