Tehnički kutak > Tuning skutera
Jel moguce da skuter 50 ccm bez kita ide preko 80 kmh?
3alfa3:
Nrg Power, MHR Replica kit, Yasuni R, 19 karb, Multivar MHR variomat, kevlar remen. Sve postelano idealno. Malo sagnut sam uhvatio po gpsu 105 km/h u vise navrata. Ponekad i 110, al radilo se vjerojatno o vjetru u ledja. Sjedeci uspravno (visok sam 192cm) - 97-100kmh
Grale:
--- Citat: ljubo46 - 26 Srpanj, 2013, 09:44:35 ---ja jučer naišao na radar kraj ceste onaj što mjeri brzinu kretanja na solarni način koliko je taj točan?
P.S izmjerio mi je 99km/h
--- Kraj citata ---
Gotovo 100%.
Jel to u onom selu nešto prije bjelovara?
Tam je meni 90 pokazal.
balicdim:
--- Citat: ljubo46 - 26 Srpanj, 2013, 09:44:35 ---ja jučer naišao na radar kraj ceste onaj što mjeri brzinu kretanja na solarni način koliko je taj točan?
--- Kraj citata ---
računaj da i on laže sigurno minimalno 5km/h i to pri brzini od 50km/h.....
na veće brzine sigurno više (ovisno o modelu radara)
imam u gradu jednog koji mi pri brzini od 50 pokazuje 45-46 (vožnja u autu) i imam jednog u smjeru od OSa premaBilju gdje idem 95-100 a on pokazuje ispod 90 pri brzini oko bližoj 100tki... a imao sam prilike naić na jedan gdje sam se vozio točno 50 (uključen tempomat) i radar pokazao 56 sa upozorenjem :angry7:
3alfa3:
--- Citat: Grale - 26 Srpanj, 2013, 10:11:55 ---
--- Kraj citata ---
Gotovo 100%.
Jel to u onom selu nešto prije bjelovara?
Tam je meni 90 pokazal.
--- Kraj citata ---
Ja uredno prolazim pored jednog na Novoj Branimirovoj, u 6. brzini pri 4000 okr (88kmh po gpsu) i neki put taj radar pokaze 55-60 kmh, neki put do 70. Nikad tocno. Kad tamo prodjem autom, pokaze puno preciznije, ali opet premalo - mozda ga mala silueta motora buni?
Grale:
Zavisi dali računa preko brojila prometa ili radara?
Brojilo prometa je čista fizika i tu nebi smjelo bit odstupanja, možda minimalnih.
S autom dok idem pokaže mi uvijek za 2-3 manje, isto ko i gps dok ga mirno držim u ruci i promatram na konstantoj brzini, naravno tempomat uključen,ali nozni nažalost ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju