Općenito > Generalno o skuterima
Yamaha Neos Easy 50
nomad:
pa sve ovisi koliko novaca hoce izdvojit za skut.Ako ne zeli svako malo sarafat i imat ga duze vrijeme onda bolje novi ili nesto polovno, mladje a da nije sarafano.
najveci problem sto su novi skuteri blokirani do kosti.
svakako bolje neki brand od cistog kineskog proizvoda.
taj neos je ok ako nema namjeru tunirat da ide 80-90 kmh .jer bez disk kocnice nikako.
oblokira se cdi i prijenos i moze se fino vozit, a kvaliteta je opet na nivou bez obzira koliko kineskih dijelova imao.
balicdim:
što se tiče tuning-a, ništa sve serijala jedino skidanje blokada i to je to
čovjeku je želja vespa samo što ga cijena ubija i druga opcija mu je neos 4T ali kao što sam već napomenuo u prvom postu teško se nađe kod nas sve su 2T
limitran je na 10000kn ali ako bude uzimao ovoga rekao je da će se nekako snaći za još 1000kn (naravno u ovu cifru ne ulazi rega)
a sad dal ima u tom cijenovnom rangu neki drugi model iskreno nisam gledao (ak ima preporučite) :icon_thumright:
Grale:
Onda nek uzme zipa,fly-a ili liberty, tj. nešto s piaggio 4t mašinom.
Nađu se mladi polovni za ok pare :icon_thumright:
balicdim:
ali ima tu ali....
zaboravio sam napomenut da, neznam zašto ali odbija sve od piaggio-a osim vespe (ok ima duplo godina od mene i ima neke svoje mušice)
kod njega ti je situacija ili ono što on vidi ili ono što si on zamisli to mora bit, no ja mu uvijek govorim
da ti daju da sve sam složiš i da ga izvezeš iz tvornice po tvojoj želji nakon 1h bi ga vratio jer ti nešto nije sjelo kako si zamislio.....
no ima fore do idućeg petka da si razmisli, a dat ću mu još neke prijedloge (naravno vaše koje nabacite) pa nek se odluči ako misli trošit pare
nomad:
--- Citat: Grale - 25 Srpanj, 2013, 09:45:03 ---Onda nek uzme zipa,fly-a ili liberty, tj. nešto s piaggio 4t mašinom.
Nađu se mladi polovni za ok pare :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
potpis.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju