Tehnički kutak > Tuning skutera
Peugeot sf2
mc.hrvooje:
Imam sf2 pa bih htio malo kvacilo sredit, na njemu imam stage6 pro repliku pa me zanima koje boje centralnu i federcice stavit i koji remen
Erestor:
Federe stavi srednje tvrdoce, npr ja imam piaggio pakiranje (crni,bijeli,zuti) i stavio sam najmekse iako preporucuju srednje tvrde na rezi ali s obzirom da imam kit imam dovoljno momenta i bez velikog gasa. Centralni je po meni serijski ok do base kita tako da kak hoces, ja sam kupio ljubicasti piaggio ali jos ga nisam isprobao a cini mi se ni necu kao i torsion control skuplja sve prasinu
mc.hrvooje:
--- Citat: Erestor - 24 Srpanj, 2013, 16:04:31 ---Federe stavi srednje tvrdoce, npr ja imam piaggio pakiranje (crni,bijeli,zuti) i stavio sam najmekse iako preporucuju srednje tvrde na rezi ali s obzirom da imam kit imam dovoljno momenta i bez velikog gasa. Centralni je po meni serijski ok do base kita tako da kak hoces, ja sam kupio ljubicasti piaggio ali jos ga nisam isprobao a cini mi se ni necu kao i torsion control skuplja sve prasinu
--- Kraj citata ---
Di ja to mogu kupit?
Erestor:
Ja sam kupio preko webshopa novo a moze ti netko tko ima viska prodati da ne kupujes cijeli set
Npr genero koji su zastupnici za peugeot nebi preporucio jer nemam dobro iskustvo snjima a to kak hoces
mc.hrvooje:
--- Citat: Erestor - 24 Srpanj, 2013, 16:53:47 ---Ja sam kupio preko webshopa novo a moze ti netko tko ima viska prodati da ne kupujes cijeli set
Npr genero koji su zastupnici za peugeot nebi preporucio jer nemam dobro iskustvo snjima a to kak hoces
--- Kraj citata ---
Jel bi to prodo to sto imas viska?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju