Tehnički kutak > Styling skutera
gp1 styling
PAVOPUSKA:
--- Citat: ---Ja sam sebi isto skinuo taj zadnji dio, ali sam si napravio od postojecih plastika u repu - zmigavce sa zutim LED diodama 3700mcd, ali sa samo 22 stupnja vidljive svjetlosti, tako da sam ih malo pobrusio/matirao sa smirglom da se vidi iz vecih kuteva...
Kad bude vremena budem napravio ponovno sa nekim sirokokutnim ledicama.
--- Kraj citata ---
Aj jel mozes malo bolje objasnit postupak spajanja led dioda jer bi i ja napravio istu stvar na svom gp1 250cc :icon_tongue:
neer:
--- Citat: PAVOPUSKA - 01 Studeni, 2008, 18:25:50 ---
--- Citat: ---Ja sam sebi isto skinuo taj zadnji dio, ali sam si napravio od postojecih plastika u repu - zmigavce sa zutim LED diodama 3700mcd, ali sa samo 22 stupnja vidljive svjetlosti, tako da sam ih malo pobrusio/matirao sa smirglom da se vidi iz vecih kuteva...
Kad bude vremena budem napravio ponovno sa nekim sirokokutnim ledicama.
--- Kraj citata ---
Aj jel mozes malo bolje objasnit postupak spajanja led dioda jer bi i ja napravio istu stvar na svom gp1 250cc :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
s fuš postavljenim rezervoarom :toothy9: :toothy9: zafrkavam se
PAVOPUSKA:
haha :laughing11: bio sam kod pravog servis majstora i sad vise nije FUS tanananana :laughing11:
neer:
--- Citat: PAVOPUSKA - 01 Studeni, 2008, 19:14:19 ---haha :laughing11: bio sam kod pravog servis majstora i sad vise nije FUS tanananana :laughing11:
--- Kraj citata ---
ma gotovo je sad kad je ovaj fraer prckao po njemu.jesi siguran da su svi vijci na broju :laughing7:
PAVOPUSKA:
aj aj pusti sad rezervar......aj mi objasni kako da napravim ove led zmigavce, imam vec od auta 12 led dioda u liniji, sve je vec spojeno normalno pa me znamima npr mogu li ih isjec npr 2x po 4 komada ili?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju