Tehnički kutak > Styling skutera
gp1 styling
marko.p:
tablicu polegni ovako kao ja
Dinac:
bas sam htio to napisati, grdo je ovo sa tablicom, makni taj nosac i postavi tablicu kak je marko rekao :glasses9:, taman pase u tu rupu, cak mozes i tablicu spigati da prati oblik rupe i to izgleda jos bolje ....
Samo PAZI ako budes tamo stavljao kada budes busio rupe za serafe za tablicu - mislim da gornju rupu nije bed, ali tamo gdje ide donja rupa od tablice , tj. gdje trebas busiti rupu u plastici oklopa, s druge strane se nalazi rezervar sa uljem, i ako ti borer ode malo vise unutra probit ces i rezervar :laughing11: ... Tako da bi ti netko trebao malo podici rezervar ulja pa tek onda buši rupicu ;)
i pofarbaj dekl u crno :)
dino gp1:
--- Citat: Dinac - 01 Kolovoz, 2008, 13:45:49 ---bas sam htio to napisati, grdo je ovo sa tablicom, makni taj nosac i postavi tablicu kak je marko rekao :glasses9:, taman pase u tu rupu, cak mozes i tablicu spigati da prati oblik rupe i to izgleda jos bolje ....
Samo PAZI ako budes tamo stavljao kada budes busio rupe za serafe za tablicu - mislim da gornju rupu nije bed, ali tamo gdje ide donja rupa od tablice , tj. gdje trebas busiti rupu u plastici oklopa, s druge strane se nalazi rezervar sa uljem, i ako ti borer ode malo vise unutra probit ces i rezervar :laughing11: ... Tako da bi ti netko trebao malo podici rezervar ulja pa tek onda buši rupicu ;)
i pofarbaj dekl u crno :)
--- Kraj citata ---
Zato nisam stavio tablicu ispod "repa"!
Dinac:
--- Citat: marko.p - 01 Kolovoz, 2008, 13:08:16 ---tablicu polegni ovako kao ja
--- Kraj citata ---
koje to gume imas ?
prednja je ista takva ? pitam jer je prednja 14" i nemogu naci gumu koju hocu :)
marko.p:
meni tablicu drži jedan šeraf,gornji samo...
guma iza je sava mc29 sporty,a naprijed sava mc28 diamond
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju