Tehnički kutak > Styling skutera

gp1 styling

<< < (3/10) > >>

marko.p:
tablicu polegni ovako kao ja

Dinac:
bas sam htio to napisati, grdo je ovo sa tablicom, makni taj nosac i  postavi tablicu  kak je marko rekao  :glasses9:, taman pase u tu rupu, cak mozes i tablicu spigati da prati oblik rupe i to izgleda jos bolje ....
Samo PAZI ako budes tamo stavljao kada budes busio rupe za serafe za tablicu - mislim da gornju rupu nije bed, ali tamo gdje ide donja rupa od tablice , tj. gdje trebas busiti rupu u plastici oklopa, s druge strane se nalazi rezervar sa uljem, i ako ti borer ode malo vise unutra probit ces i rezervar   :laughing11: ... Tako da bi ti netko trebao malo podici rezervar ulja pa tek onda buši rupicu ;)
i pofarbaj dekl u crno :)

dino gp1:

--- Citat: Dinac - 01 Kolovoz, 2008, 13:45:49 ---bas sam htio to napisati, grdo je ovo sa tablicom, makni taj nosac i  postavi tablicu  kak je marko rekao  :glasses9:, taman pase u tu rupu, cak mozes i tablicu spigati da prati oblik rupe i to izgleda jos bolje ....
Samo PAZI ako budes tamo stavljao kada budes busio rupe za serafe za tablicu - mislim da gornju rupu nije bed, ali tamo gdje ide donja rupa od tablice , tj. gdje trebas busiti rupu u plastici oklopa, s druge strane se nalazi rezervar sa uljem, i ako ti borer ode malo vise unutra probit ces i rezervar   :laughing11: ... Tako da bi ti netko trebao malo podici rezervar ulja pa tek onda buši rupicu ;)
i pofarbaj dekl u crno :)

--- Kraj citata ---

Zato nisam stavio tablicu ispod "repa"!

Dinac:

--- Citat: marko.p - 01 Kolovoz, 2008, 13:08:16 ---tablicu polegni ovako kao ja

--- Kraj citata ---

koje to gume imas ?
prednja je ista takva ? pitam jer  je prednja 14"  i nemogu naci gumu koju  hocu :)

marko.p:
meni tablicu drži jedan šeraf,gornji samo...

guma iza je sava mc29 sporty,a naprijed sava mc28 diamond

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju