Tehnički kutak > Tuning skutera

generalka

<< < (2/8) > >>

AeRRox:
Ne utjece na brzinu...

Ne kuzim sto te toliko zanima krajnja...max. okretaji, povecana opterecenja...ovo ono....
Fora je kad zvjerski ubrzava, kad te rijetki dobiju do 80km/h 8)

Mr J:

--- Citat: AeRRox - 27 Studeni, 2006, 20:52:38 ---Ne utjece na brzinu...

Ne kuzim sto te toliko zanima krajnja...max. okretaji, povecana opterecenja...ovo ono....
Fora je kad zvjerski ubrzava, kad te rijetki dobiju do 80km/h 8)

--- Kraj citata ---
Daaaaaa!!! Tvoj ubrzava jebacki, samo da mu maknes onu rupu...

Mr J:

--- Citat: el - 27 Studeni, 2006, 20:38:48 ---ok. samo jos pitanje u vezi ler gasa. na fergaseru imam jedan serafic s kojim podesavam ler gas da radi jace i slabije i sad me zanima koja je najbolja solucija da se to postela. kako bi trebao radit i dal to utijece na brzinu

--- Kraj citata ---
ne utjece ti na brzinu, treba se namjestiti tako da radi lagano a da ne trese prejako...

Sugar:

--- Citat: el - 27 Studeni, 2006, 20:38:48 ---ok. samo jos pitanje u vezi ler gasa. na fergaseru imam jedan serafic s kojim podesavam ler gas da radi jace i slabije i sad me zanima koja je najbolja solucija da se to postela. kako bi trebao radit i dal to utijece na brzinu

--- Kraj citata ---

da ti malo pojasnim rad frge:

kad ti odvrnes gas podigne se jedna plocica(ili u vecini slucajeva valjcic suplji) koja pusta zrak,a na plocicu je spojena igla koja pusta benzin dolje iz casice!
taj saraf za stelanje ler gasa je na kraju spicast i kad ti njega zasarafljujes on podigne tu plocicu i iglu i pustaju vise smijese

el:

--- Citat: Sugi car - 28 Studeni, 2006, 14:35:55 ---

--- Kraj citata ---

da ti malo pojasnim rad frge:

kad ti odvrnes gas podigne se jedna plocica(ili u vecini slucajeva valjcic suplji) koja pusta zrak,a na plocicu je spojena igla koja pusta benzin dolje iz casice!
taj saraf za stelanje ler gasa je na kraju spicast i kad ti njega zasarafljujes on podigne tu plocicu i iglu i pustaju vise smijese

--- Kraj citata ---

znaci taj serafic je regulacija dotoka goriva

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju