Tehnički kutak > Garaža

Luna čuning

<< < (3/12) > >>

luna500rr:

--- Citat: matrix123 - 28 Kolovoz, 2013, 15:05:57 ---LIjepo!Ja imam sprint exactly isti kao luna i imamo slican setup samo sto je kod mene trophy a kod tebe dr,nego jel se osjeti razlika izmedju fabrickog tekei 16mm i ovog dellorto 17.5mm?

--- Kraj citata ---

ja sam imao slican setup i osjetio sam razliku, ne toliko u ubrzanju koliko u krajnjoj brzini i potrosnji :)

razorxxx:

--- Citat: luna500rr - 28 Kolovoz, 2013, 15:15:19 ---
--- Citat: matrix123 - 28 Kolovoz, 2013, 15:05:57 ---LIjepo!Ja imam sprint exactly isti kao luna i imamo slican setup samo sto je kod mene trophy a kod tebe dr,nego jel se osjeti razlika izmedju fabrickog tekei 16mm i ovog dellorto 17.5mm?

--- Kraj citata ---

ja sam imao slican setup i osjetio sam razliku, ne toliko u ubrzanju koliko u krajnjoj brzini i potrosnji :)

--- Kraj citata ---
jel ti se dogadalo da ona nazubana podloska na ventilvaru ne moze sist lipo na zupce

luna500rr:
nije..ja sam izbacio paljenje na kljuc pa sam imao mista za svakakvo kemijanje

razorxxx:
zato mene i prca, podlosku ejbenu ne smin izbacit, a fali mi mm da lipo sidne... vako nagadan, kad nema remena sve je dobro

luna500rr:

--- Citat: razorxxx - 28 Kolovoz, 2013, 15:59:50 ---zato mene i prca, podlosku ejbenu ne smin izbacit, a fali mi mm da lipo sidne... vako nagadan, kad nema remena sve je dobro

--- Kraj citata ---

skini remen pa slozi prjenos..bar se to na luni moze ;D
evo kako sam ja skinio 788 i stavio 804 remen u par sekundi :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju