Općenito > Generalno o skuterima
aprilia sr "50"
dr.mrgood:
--- Citat: heci55cro - 19 Srpanj, 2013, 01:21:41 ---ak vratim diznu 80 morat cu kredite dizat da ga tankam covjece xD
al kaj je najbolje s ovom malom diznom svjecica ima taman bronacnu boju i ne dimi..
sa diznom 80 je na tehnickom motor zadimio cijelu onu dvoranu i svjecica je bila ful crna i vidjela se garez od ulja vec nakon 70km vozanja.. :joks:
--- Kraj citata ---
Bitno je na kojem otvoru gasa je svjecica imala ok boju. Jer ne mozes gledat boju svjecice u mjesovitoj voznji, nadam se da to znas. Boja svjecice tj. rpovjera velicine dizne se gleda samo i iskljucivo na ful gasu. A ako zelis manju buku, rastavi top, zamijeni vunu i vozi dalje.
Btw. ne mozes imati i ovce i novce da ti motor ide a da nis ne trosi, to je 2T, mora trosit. Meni moj Liberty sa 68ccm Italkitom trosi 4.5-5 L na 100 km.
Pulss:
Majke ti bozje je san retardiran, mislia san na Diznu ne na svijecicu..
Sorry :toothy3:
heci55cro:
vozim se cijelo vrijeme na pol gasa, vise mu ni netreba :D zakuca sat bez problema sto je mogao i sa 80 diznom ali na punom gasu.
na ovoj manjoj dizni cim dam gas do kraja odma se gusi, i jasno je meni da ipak treba veca dizna, al samo pitam ak ima neka fora da s ovom nastelam da ide..
sto mislite jel bi 68 dizna bila ok? da ide uzbrdo, to da moze primit puni gas me bas i ne zanima jer i ovak ide ko zvijer :D a trosi na kapaljku :headbang:
dr.mrgood:
Nema nikakva "fora". Kao sto sam vec rekao, poznato je kako se nastimava fergazer i sta se sve gleda. Naime, za ler gas i mali gas odgovoran je saraf smjese, za pola gasa polozaj igle, a za ful gas glavna dizna. I da ponovim jos jednom: ne mozes imat i ovce i novce, ti bi da ide a ne trosi,. Ne moze
Floyd:
Ljudno,motor ne može ići da ne troši. On može samo biti bolje ili lošije uštiman da iz goriva koje dobija izvuče max energiju i prenese ju na točak.Isto tako većina motora sa kitovima i tunirani su dosta bučniji,tako da ..
Zaključak : Ne možeš se jebat a da ti ne uđe,prosto rečeno !
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju