Tehnički kutak > Tuning skutera

Xenon HID H8 svijetla!?

<< < (16/25) > >>

speed:

--- Citat: dino73n - 25 Kolovoz, 2009, 20:01:59 ---Kad je stari runner u pitanju xenon je problem jer nema dugo i kratko svijetlo pa je nemoguce "stediti" struju.Ja sam si na speedfightu podesio da mi kratko radi na xenon a dugo je serijsko.Danju vozim na dugo i filam akumulator a nocu na xenon i sve radi za 5.Ovakav setup vozim vec tri mjeseca i nisam dopunjavao akumulator.

--- Kraj citata ---
zasto ti svijetli uopce preko dana dugo????

dino73n:
Za Vas ne znam al u Bosni je zakon da svijetlo mora biti upaljeno uvijek,i danju i nocu.

speed:

--- Citat: dino73n - 25 Kolovoz, 2009, 20:16:11 ---Za Vas ne znam al u Bosni je zakon da svijetlo mora biti upaljeno uvijek,i danju i nocu.

--- Kraj citata ---
aha,kod nas samo u zimskom vremenu

3alfa3:
Na motorima i skuterima je svjetlo obavezno i po danu. Uvijek.

Benjamin:
jel napisano u zakonu bas kratko svijetlo ili je pozivija dovoljna..kolko se sjecam pozicija zadovoljava taj zakon...ali nisam sto posto siguran.

A za sada najbolja solucija dugo xenon za navecer i kratko obicna...odnosno samo pozicija ak far nema dvije zarulje...ta varijanta radi onak poluzadovoljavajuce..

Dok se ne nade druga varijanta...izaze stalno xenoni s sve manjom potrosnjom...pa bi s vremenom trebalo doc do nekog rijesenja...zasada ovak kak je.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju