Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Slowrider
SlowRider:
--- Citat: Agil - 27 Srpanj, 2008, 18:13:43 ---Slow, ne glumi, dobro znaš da te kao moderatoru zapada 200 kn mjesečno, 7 % prihoda od reklama ( Google Add i banneri ), jednom godišnje varijator ili kit po izboru za testiranje u doživotno vlasništvo , i izbor ponajboljih skuterašica s foruma za ugodno "druženje, a možda i nešto više"
S obzirom da sam ti ja najčvršća podrška očekujem da bar nešto od toga podijelimo, inače si svjestan da će te zatrpati kitova crijeva...!!!!...
... a skuter će ti i bez malossi naljepnice raditi salto u startu, neovisno o tvom tehničkom znanju.....
--- Kraj citata ---
:sign10: :laughing3:
Shiltac:
Ei Slow, daj ti stavi svoju pilu u projekte! da vidimo kako to izgleda!
SlowRider:
--- Citat: Shiltac - 27 Srpanj, 2008, 22:06:36 ---Ei Slow, daj ti stavi svoju pilu u projekte! da vidimo kako to izgleda!
--- Kraj citata ---
Ma nije to nikakav projekt. Za mene je to "serijala" da se dostojno mogu voziti. Mogu samo reci da bi ispunio nekoliko stranica...
robert:
--- Citat: SlowRider - 27 Srpanj, 2008, 22:11:38 ---Ma nije to nikakav projekt. Za mene je to "serijala" da se dostojno mogu voziti.
--- Kraj citata ---
istina, nisam nikada vidio skuter koji je tako blizu serijali a da tako dobro ide!
pitaNS:
--- Citat: SlowRider - 27 Srpanj, 2008, 22:11:38 ---Ma nije to nikakav projekt. Za mene je to "serijala" da se dostojno mogu voziti. Mogu samo reci da bi ispunio nekoliko stranica...
--- Kraj citata ---
par stranica? ? ? :notworthy: otvaraj taj project nemoj da si si.... :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju