Tehnički kutak > Injection
Ditech teže pali
Grale:
Nemaš kaj otvarat mašinu nakon 10000 km.
Problem ti je negdje drugdje.
mato_sb:
...o jbt... klip je znaci natukao 25.... mislis da njemu nije dosta...
.. ja sam osobno razmisljao ovako... ovaj mehanički dio mogu otkloniti kao sumnju i biti siguran da se nemoram zaj... sa agregatom vise... a onda ostaje kontrola elktronike i dr... za sto nemoram razvaliti motor opet u komade....
...najveci je problem sto nitko nezeli uzeti jeb.... di tech i raditi ga... znaci ni jeb.... ovlašteni servis.... čovjek mi reče ni slučajno mi to nedovozi u radionu :)
...
Grale:
Prijavi ih direkt piaggiu u italiju, ili kome već,jer kakav su to ovlašteni servis ako neznaju jebeni skuter složit.
Kod nas u kc, danas ditech dođe,sutra je već vani i radi ko nov ;)
Što se tiče zamjene klipa i svega,tvoje pare,ti odluči.
Lenko:
Skini plastike, pa pregledaj kompresor, pumpu, dizne i sl...agregat ostavi za kraj...ali pre svega, premeri kompresiju i pritisak...
mato_sb:
...evo da ne otvaram novu temu...
biti cu kratak ... scoot je kod " majstora"
... treba promijeniti klip ( karike, bolcna), lezajeve i semeringe radilice, vodenu pumpu tj onaj plasticni dio sa 6 rupa sto nalijeze na magnet, i naravno set brtvi + ona mala okrugla brtva koja se nalazi na plavom injektoru ....
...e sada nezelim narucivati sa 7 mjesta i platiti sveukupno 8 postarina... ako ima nekto vise poznavanj i iskustva sa ponudama kod pojedinih trgovaina neka nabaci koji link da si slozim ponudu unaprijed hvala....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju