Općenito > Maxiskuteri
maxi skuter sa 50cm2
Grale:
Da piaggio napravi npr. x10 od 50 ccm, sigurno bi ljudi prije njega kupili nego 350 :drunken_smilie:
Nebitno.
Imaš kineze maksije od 50 kubika.
Oćeš vodeno hlađenje, uzmeš mašinu od minarellija s vodenom, kilerom i crijevima, kupiš base kit i evo :dontknow:
Ista stvar i sa pežolom, samo tu je još lakše.
Uzmeš cilindar od jet forca ili šitfajta(neznam kakav je položaj cilindra na eliseju), uglaviš kiler, staviš vodenu i voila.
Čak i kimco ima nekih vodenjara ako se ne varam.
ivano_007:
--- Citat: Grale - 03 Rujan, 2013, 15:51:28 ---Čak i kimco ima nekih vodenjara ako se ne varam.
--- Kraj citata ---
Kymco B&W
sttipe:
--- Citat: Grale - 03 Rujan, 2013, 15:51:28 ---Da piaggio napravi npr. x10 od 50 ccm, sigurno bi ljudi prije njega kupili nego 350 :drunken_smilie:
Nebitno.
Imaš kineze maksije od 50 kubika.
Oćeš vodeno hlađenje, uzmeš mašinu od minarellija s vodenom, kilerom i crijevima, kupiš base kit i evo :dontknow:
Ista stvar i sa pežolom, samo tu je još lakše.
Uzmeš cilindar od jet forca ili šitfajta(neznam kakav je položaj cilindra na eliseju), uglaviš kiler, staviš vodenu i voila.
Čak i kimco ima nekih vodenjara ako se ne varam.
--- Kraj citata ---
ma i nemora bit vodenjara.i bolje da je zrakača ako ima 70-80ccm kitova za to.imam nrg i već sam 2 puta minja vodenu, :sad1:
meni se sve čini da ću napravit vizir za nrg..veliki,na volan,i dva mala za kolina,koja će proširit prednji dio par centi sa svake strane..
moglo bi bit malo grdno ali bubrizi i kolina će mi bit zahvalni,jer skut vozim cilu godinu.
samo neznam koja plastika je pogodna za vizir,i da li se to uopće napravit u kućnoj radinosti..
eladio:
kad su kinezi u pitanju, oni čak i imaju izbor po pitanju maksija , ovo je vrlo cest model:
kinezi imaju sve varijante, 2t AC i LC , kao i 4t AC, kad je 50ccm pitanju..
ali :icon_biggrin:
sttipe:
a šta je ovo?kako se zove,ima li takvih u nas?nisam nikad vidija ovakav skuter u rh..a da bi nrg za njega..pogotovo ako se da talijansku mašinu na njega uvalit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju