Tehnički kutak > Tuning skutera
POMOC OKO TUNINGA PIAGGIO NRG POWERA!!!
Rox-Rab:
LC nije za stunt bas....
rifat.hrnjicic.98:
Ocuvani skuteri i nisu bas pozeljni za stunt , pogotovo taj NRG,nadji neku oklepinu i stuntaj a NRG cuvaj da se vozas ko gospoda :P
I da slazem se da LC nije za stunta , :toothy9: :toothy3:
tomyrs:
a znam da nije, skuter je bas onak za laganini voznjicu i to ali sad sam vec dao dosta para u njega multivar 2000, auspuh... a sad da kupujem novo i onda opet tolko ulagat u njega bas mi se ne isplati a i nisam pri parama trenutno, cuo sam da kad bi stavio malossi zute federe kvacila i teze rolice (sad imam oko 5 grama) da bi onda imo dobar start i da bi moglo to ic na zadnji, a opet sam cuo da cim su rolice teze dobiva krajnju brzinu a ne start... pa mi od tog sve oce glava izludit haha
3alfa3:
--- Citat: tomyrs - 12 Srpanj, 2013, 15:10:25 ---cuo sam da kad bi stavio malossi zute federe kvacila i teze rolice (sad imam oko 5 grama) da bi onda imo dobar start i da bi moglo to ic na zadnji
--- Kraj citata ---
Na zadnji moze i serijala sa blokadama. Samo, treba znat ;D
tomyrs:
ma nejdee stvarno, frendovi su mi bivsi izvrsni stunteri ali vecina je vozila 180 sp, i probaju ga dic i nekak jedva jedvice ga dignu, a ja kao pocetnik trebalo bi mi neki jaci cim da ima..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju