Tehnički kutak > Tuning skutera

POMOC OKO TUNINGA PIAGGIO NRG POWERA!!!

<< < (6/7) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: tomyrs - 12 Srpanj, 2013, 00:14:50 ---Znaci imam nrga koji ima gore ZX auspuh, malossi variomat,bijele federe kvacila, rolice su nekih 3 nesto ja mislim nisam siguran, ali motor mi uopce nejde mislim ide ali razvrti se tek na 7000 okretaja, a ja hocu da ima onaj cim da ga mogu na zadnji lijepo, a ovak nema sanse da ga dignem...pomozite pliz i napisi misljenje kj da probam stavit jos gore ili napravit..

--- Kraj citata ---
Stavi roline 4.5gr, ljubicasti centralni i crvene sustice na kvacilo pa ces vidjeti kako ispucava  :)

tomyrs:
sad sam uzeo vec zute federe kvacila, samo treba stavit to pa cemo vidjet, al najvjerovatnije cu ga prodat i uzet neki jaci gilera 180 sp il vxr

plica-du_RunneR:
uz zx-a najbolje 4,8 valjke mozes i lakse jer ti je vazan start diznu 64 i zute federe na kvačilo i ispaljuje
a ako i onda ne moze onda je stvar u tebi

ST Runner:
nedavno sam na jedan nrg power stavio:
- zx
- multivar, rolice 5.8
- malossi žuti federi kvačila
- 68 dizna
- red sponge

ispaljiva ko iz puške ide 91 po gps-u, i znalac ga digne na zadnje od pi*darije.

pošto si spomenuo da već imaš zx i multivar, mislim da ti je problem u rolicama i štelanju.
ja sam krenuo od 4.8 gr i povećavao za 0.2 gr prema većoj težini. na 5.4 je imao najbolji start, doslovno je sam odizao prednji korač od tla, ali je imao ogromnu rupu na srednjim okretajima. na 5.8 ili 6 gr se po meni idealno ponaša, nema rupe u ubrzanju i ima odličnu krajnju.

tomyrs:
da ali jel bas mora biti veca dizna jer cim vecu diznu stavim vise trosi a ovak vec sad mi trosi u pun k.... :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju