Općenito > Generalno o skuterima

runner potrošnja

<< < (10/14) > >>

3alfa3:

--- Citat: Antares - 28 Srpanj, 2008, 16:49:10 ---zavrnuo sam saraf i stavio okretaje na oko 2000rpm kao sto pise u uputama.

Primjetio sam da mi je sada pri vecim brzinama smanjen broj okretaja.

npr. prije su mi pri 42kmh okretaji bili oko 7200rpm, a sada je oko 6900.

jel to normalno?

--- Kraj citata ---

Prijenos je u duljem omjeru. Mozda zbog visokoh temperatura, restegnutog remena, oslabljenog centralnog federa...

Antares:
neznam tocno sto to znaci, al ugl. temperatura nije previsoka, a skuter je presao tek 200km tako da ne vjerujem da je problem uvezi remena i tog federa

jel mogu snimiti skuter i poslati ovdje snimku pa da mi kazete dal trokira ili ne jer ja neznam tocno sto to znaci, al pretpostavljam da bi to mogao biti onaj "traktorski" zvuk, a moj skuter zna ispustati takav...

ryder on the storm:

--- Citat: majic_sk - 25 Srpanj, 2008, 17:49:20 ---
--- Citat: X-Thug - 25 Srpanj, 2008, 17:45:13 ---
--- Citat: dino_sk - 25 Srpanj, 2008, 15:16:14 ---samo zx-a gore bez federa i rolica i netreba na runneru nis vise  :headbang:

--- Kraj citata ---

pita je tisi i dublji zvuk a ne da prdi...

--- Kraj citata ---
anje
sumnjam da takav spuh postoji...da je tiši od serijskog ( koji je usput dosta tih ) a opet da je dubok...mislim da je to nemoguća mislija....

--- Kraj citata ---
MOJ FREND JE STAVIO ARROW NA SR-A KO TVOG I NE ČUJE MU SE NIŠTA GLASNIJE,dapače još na t

dino gp1:

--- Citat: ryder on the storm - 28 Srpanj, 2008, 18:42:23 ---MOJ FREND JE STAVIO ARROW NA SR-A KO TVOG I NE ČUJE MU SE NIŠTA GLASNIJE,dapače još na t

--- Kraj citata ---

Onda nešto nije u redu, susjed ga ima i dosta je bučan ne ko zx ali negdje ko mhr replica samo šta više prdecka!

SlowRider:
Postoji zx koji nije bucan, ima spuhova koji imaju ugodan zvuk koji ne iritira.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju