Tehnički kutak > Garaža
Peugeot VivaCity SportLine
anabellas:
--- Citat: GUGY - 12 Kolovoz, 2014, 15:34:33 ---Bile su 8 grama a sad su unutra 9 grama.
--- Kraj citata ---
kojom to logikom izabrano? :icon_scratch:
GUGY:
Start ja s ovim laksima bio brutala. . Doslovce je trgao iz mjesta. Ali kad se zavrtio javljala se ta rupa između 40 i 50 kad je prošao otprilike 50, 55 km onda je opet počeo dobivat na snagi i ubrzavat do otprilike malo preko 70. . ( znam da nisu prave vrijednosti brzine jer brzinomjer mi laže) A sad nema toliko agresivan start jednolično ubrzava smanjila se rupa na otprilike 45 i 50 i šta mi je najbitnije kad sa full brzine zakočim na cca 30 i dam ponove gas lagano ubrzava a prije je trebalo da se zalaufa. Majstor je predložio da pokušamo s 9grama. To je njegova logika koja mi se nakon probe svidjela i zadovoljan sam s urađenim.
Josip:
--- Citat: anabellas - 12 Kolovoz, 2014, 16:35:29 ---
--- Citat: GUGY - 12 Kolovoz, 2014, 15:34:33 ---Bile su 8 grama a sad su unutra 9 grama.
--- Kraj citata ---
kojom to logikom izabrano? :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
to je radio dario aka gumy koji je u tom sportu veoma dugo, i ima jako puno iskustva
ako si slozio jedan skuter ne znaci da odmah sve znas, nekad rijesenja nemaju veze s logikom
bez uvrede :icon_thumright: da ne shvatis kao omalovazavanje ili vrijedanje :icon_thumright: :notworthy:
anabellas:
Nisam jedan slozio bas zato mi 9 djeluju preteske. Ak ih moze vrtit ok..
8 su serijala?
GUGY:
Kako ide kraj ljeta i ja imam malo više vremena dao sam si truda i napravio nosač tablice od L profila. I sredinom ljeta mi je s ebaya stigla led rasvjeta za tablicu u šerafu pa sam je odma upario s nosačem . . Dovoljna je jedna mada u kompletu dolaze 2komada
I evo par slika koje nisu baš naj naj zbog mraka.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju