Općenito > Generalno o skuterima
Roost pitanje
igor.sb:
i sta da si uzeo roosta umjesto replice na cem bi ga vozio na 50ccm??
3alfa3:
--- Citat: dino gp1 - 30 Srpanj, 2008, 01:09:14 ---...sa roostom bi trebao ići bolje ali me zanima koliko bi onda due+ otišao ranije u mirovinu :laughing7:)?
--- Kraj citata ---
Ja znam za jedan due+ koji je sa roostom otiso u vjecna lovista nakon 100-200km, a vozio je covjek koji se razumije u skutere
dino gp1:
--- Citat: igor.sb - 30 Srpanj, 2008, 01:39:00 ---i sta da si uzeo roosta umjesto replice na cem bi ga vozio na 50ccm??
--- Kraj citata ---
Kupio bi ga i pričekao da se skupi još nešto love za radilicu,karb,struju, due+...ali sada vidim da to baš nebi bilo :icon_thumright:
onda će za koji dan malossi sport gore!!
3alfa3:
--- Citat: dino gp1 - 30 Srpanj, 2008, 01:47:41 ---
--- Citat: igor.sb - 30 Srpanj, 2008, 01:39:00 ---i sta da si uzeo roosta umjesto replice na cem bi ga vozio na 50ccm??
--- Kraj citata ---
Kupio bi ga i pričekao da se skupi još nešto love za radilicu,karb,struju, due+...ali sada vidim da to baš nebi bilo :icon_thumright:
onda će za koji dan malossi sport gore!!
--- Kraj citata ---
Nije da ne ide. Ali due bi trebalo preraditi i nakon toga opako zalijevati benzinom jer gus kit koji se vrti na 13500+ okretaja se jako grije. Po meni, nije gus za te okretaje...
dino gp1:
znam, bilo bi najbolje stage6 racing ili tpr ali ništa od toga, to su već dosta veći troškovi a i trajnost manja :( :( :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju