Općenito > Propisi
Kazna
Shiltac:
Ulovili su me sa autom prije skoto 2 godina.. toćnije mjesec i pol fali do 2 godine.. i bio sam kod socijalne, na sudu dva puta... i jučer je došla kazna.. 20 sati rada u humanitarne svrhe.. dal da se žalim na to ili šta? kak dugo ide žalba da bi probo na zastaru? ako se ništ ne žalim kad bu mi došlo ono kam moram iti? i kam bum išel delat? bil ko već?
dino_sk:
--- Citat: Shiltac - 24 Srpanj, 2008, 14:59:20 ---Ulovili su me sa autom prije skoto 2 godina.. toćnije mjesec i pol fali do 2 godine.. i bio sam kod socijalne, na sudu dva puta... i jučer je došla kazna.. 20 sati rada u humanitarne svrhe.. dal da se žalim na to ili šta? kak dugo ide žalba da bi probo na zastaru? ako se ništ ne žalim kad bu mi došlo ono kam moram iti? i kam bum išel delat? bil ko već?
--- Kraj citata ---
bus pral babama guze :thefinger: :thefinger: :laughing7:
Nikon:
--- Citat: dino_sk - 20 Kolovoz, 2008, 22:37:59 ---
--- Kraj citata ---
bus pral babama guze :thefinger: :thefinger: :laughing7:
[/quote]
:toothy9: :toothy12: :toothy12:
tuzno al istinito :toothy11:
Losinj:
nema vise zastare sinko,novi je zakon,prije si se mogo izvuc na zastaru al vise ne
IZd:
Žali se, ...(moraš se samo žaliti u roku koji ti piše na kraju presude i na način na koji ti piše - "Uputa o pravnom lijeku"),..i nakon toga ti 99,99999999% odlazi u zastaru.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju