Tehnički kutak > Tuning skutera
Koja je razlika u frgama : PHBG 21; AD, AS, BS, CS,DS
Dinac:
je .. tocno tak izgleda situacija i kod mene ....
znaci BD je koji ja trebam, makar na www.dellorto.fr - ne postoji verzija 21 phbg BD, samo u 19mm verziji
... al pise i na plotu ... :)
Giz:
Viš kak Alfa ima sliku.. Ti jedan Dinac sa praznim baterijama... :laughing7:
Da, totalno drugačija koncepcija od onog kaj sam ja na onim slikama vidio...
Niš.. dinac... Sad sve znaš.
Crazy Kuree:
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2008, 14:00:19 ---
--- Citat: Giz - 24 Srpanj, 2008, 13:28:11 ---Kak misiš to za te šerafiće? Kak mu je lakše štelati sa strane vručeg auspuha?
Meni su šerafiči na strani airboxa i ništa ne moram skidati.. kod njega je slična situacija... Tako da njemu onda DS idealno paše.
Ili se varam? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ako on ima ovakav airbox kao ja (a vjerojatno ima) onda ce mu on smetati i lakse je sa strane spuha
--- Kraj citata ---
Zašto se čepi ovo crijevo od katalizatora tj u šta ono ide?
Hrga:
--- Citat: Crazy Kuree - 24 Srpanj, 2008, 15:31:27 ---
--- Citat: 3alfa3 - 24 Srpanj, 2008, 14:00:19 ---
--- Citat: Giz - 24 Srpanj, 2008, 13:28:11 ---Kak misiš to za te šerafiće? Kak mu je lakše štelati sa strane vručeg auspuha?
Meni su šerafiči na strani airboxa i ništa ne moram skidati.. kod njega je slična situacija... Tako da njemu onda DS idealno paše.
Ili se varam? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ako on ima ovakav airbox kao ja (a vjerojatno ima) onda ce mu on smetati i lakse je sa strane spuha
--- Kraj citata ---
Zašto se čepi ovo crijevo od katalizatora tj u šta ono ide?
--- Kraj citata ---
ide u blok, a zacepi se da nebi voda ulazila kod prijenosa
3alfa3:
--- Citat: Dinac - 24 Srpanj, 2008, 14:03:19 ---je .. tocno tak izgleda situacija i kod mene ....
znaci BD je koji ja trebam, makar na www.dellorto.fr - ne postoji verzija 21 phbg BD, samo u 19mm verziji
... al pise i na plotu ... :)
--- Kraj citata ---
Iz iskustva ti savjetujem da radje kupis onaj koji ima iglu W7 u sebi, a to je DS. Po seraficima ionako neces prckati svako malo.
Takodjer ces trebati malo preraditi prirubnicu ako mislis imati originalnu jer je ona uska 20mm na najuzem dijelu. Treba joj skinuti jedan prsten u njoj kako bi joj promjer bio adekvatan za tvoj (21mm) karb. U suprotnom, imat ces (bukvalno) ne 21 nego 20 karb.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju