Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna 50 vison 125???

<< < (4/5) > >>

ratz_hell:

--- Citat: SlowRider - 24 Srpanj, 2008, 21:43:17 ---
--- Citat: ratz_hell - 24 Srpanj, 2008, 21:31:32 ---aj napravi pa da vidimo i taj projekat sa lunom...

--- Kraj citata ---

meni ovo djeluje kao da si rekao ajde nabaci nove kapice ventila na felge :drunken_smilie:

od sr150 su isto nosaci dole....

--- Kraj citata ---

pa da...ja uvijek podrzavam nemoguce prjekte :headbang:...sto nemoguciji to mi je zanimljviji...i da naravno ako ces to sve radit bio bi red nabacit i...nove kapice ventila na felge :laughing7: :happy6:

SlowRider:

--- Citat: ratz_hell - 25 Srpanj, 2008, 23:43:05 ---
--- Citat: ratz_hell - 24 Srpanj, 2008, 21:31:32 ---aj napravi pa da vidimo i taj projekat sa lunom...

--- Kraj citata ---

meni ovo djeluje kao da si rekao ajde nabaci nove kapice ventila na felge :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

pa da...ja uvijek podrzavam nemoguce prjekte :headbang:...sto nemoguciji to mi je zanimljviji...i da naravno ako ces to sve radit bio bi red nabacit i...nove kapice ventila na felge :laughing7: :happy6:

--- Kraj citata ---

Ovo sa Lunom je jednostavno, vidio sam nekoliko prerada sa "jacom" masinom na pedesetici i da bi do dotjerao u red potrebno je mnogo znanja i vremena. Ako se fuseri onda od vibracija mozes postati anoreksican  ;D

ratz_hell:

--- Citat: SlowRider - 26 Srpanj, 2008, 00:32:43 ---
--- Citat: ratz_hell - 25 Srpanj, 2008, 23:43:05 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Ovo sa Lunom je jednostavno, vidio sam nekoliko prerada sa "jacom" masinom na pedesetici i da bi do dotjerao u red potrebno je mnogo znanja i vremena. Ako se fuseri onda od vibracija mozes postati anoreksican  ;D

--- Kraj citata ---
pa dobro ..al eto zanimljivo je...ima li takvih projekata na ovom forumu...nisam vidio naslova koji sa 50ccm na 125 ili sl...bas me zanimasta se sve mora preradit? pojacat rama, nosaci sve? puno varenja a?

maddax1:
Imam  lunu 50 vision, jel netko ima za nju manual i dal netko zna čemu služi ono crijevo koje ide sa spuha(original)
nekam pod motor.

maddax1:
jel ima koga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju