Općenito > Generalno o skuterima
Yamasaki YM125T-F dali se isplati???
marko.p:
--- Citat: X-Thug - 26 Srpanj, 2008, 20:50:21 ---da iman love jedva za to radje bi kupia ovo nego isa pjeske
--- Kraj citata ---
naravno
Shiltac:
--- Citat: X-Thug - 26 Srpanj, 2008, 20:50:21 ---da iman love jedva za to radje bi kupia ovo nego isa pjeske
--- Kraj citata ---
ja bi rađe novi baotian u pevec i za 800 kuna full malossi !!! :toothy12: :toothy9: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:
X-Thug:
--- Citat: Shiltac - 26 Srpanj, 2008, 21:01:20 ---
--- Kraj citata ---
ja bi rađe novi baotian u pevec i za 800 kuna full malossi !!! :toothy12: :toothy9: :laughing11: :laughing3: :laughing6: :laughing9: :laughing7:
--- Kraj citata ---
samo kako je on napisa ovaj ide duplo brze od boska
Axo_Keki:
Pa ja neznam sta bi vi!!!Pa to kosta 4000 kn
ja mislim da vrijrdi te pare a i ide fino!!!!
To sto neki od vas vozaju sminkerske skutere pa govorite nesto da je ruzan meni nesmeta,
vec mi smeta sto neki koji u opce nemaju skuter daju nekakve glupe komenatre!!!!
majic_sk:
--- Citat: Axo_Keki - 27 Srpanj, 2008, 01:42:53 ---Pa ja neznam sta bi vi!!!Pa to kosta 4000 kn
ja mislim da vrijrdi te pare a i ide fino!!!!
To sto neki od vas vozaju sminkerske skutere pa govorite nesto da je ruzan meni nesmeta,
vec mi smeta sto neki koji u opce nemaju skuter daju nekakve glupe komenatre!!!!
--- Kraj citata ---
kog kurca onda pitaš dal se isplati kupit taj skut??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju