Tehnički kutak > Garaža

Malaguti <-- nepoznati model :)

<< < (2/4) > >>

walkay:

--- Citat: Tomi_ZG - 06 Srpanj, 2013, 12:48:28 ---Minarelli ac,neuništiva mašina ak je održavana

--- Kraj citata ---
Frende, pogledaj malo bolje tu masinu, to ti je stari Franco Morini AC masina sto imas i na Italjet Formuli!  :icon_thumright:

Peugeot:
Odlicno, zanima me di mogu nabavit novu kurblu i osovinu kurble jer mi proklizuje a na anlaser ga ne mogu upalit  :icon_scratch:

walkay:
Morat ces traziti za Formulu, mislim da od TGB-a ne pase, ali nisam siguran posto on ima noviji mehanizam kurble, ali ako uslikas mogu ti reci dali moze od TGB-a ili ne. Slikaj mehanizam kurble i prijenos sa remenicom!

Tomi_ZG:
Sry,zaj#bo sam se,prek moba sam pa mi ne otvara slike,pošto su ti stari malagutiji imali mina mašinu pa sam zabrijo

dachi:
motor je odlican!!

ja sam ga imo 2-3 god,je da mi je jednom zaribo mojom krivicom ali to manje vise.. moj je bio bez papira a i imo sam 15-16 god tako da mi je sluzilo samo za lenije,do stana i te fore,nikad nikakvih problema s njim,1. mjesec na -10 iz prve,druge na kurblu i po gasu..stvarno odlican za lenije i to  :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju