to ja i radim
geopolis je imao kvar, pa na temelju toga ne mogu nista napisati.. mogu samo napisati da sam krenuo s njime na put i nakon 50km je stao.. kakav je to test?
sto se tice GP800 tu nisam nista napisao bas iz ovog sto ti govoris, jer MS je i sada mlad portal, a tada je bio tek u povojima, i nisam mogao si priustiti da mi svi vrata zatvore..
ipak svoje mislje o tom skuteru nisam krio, i na ovom i na drugim forumima sam napisao puno puta.. tako da je to bitna razlika
ali ako malo bolje pogledas, to je piaggio smetalo, pored toga sto im ne objavljujem reklame kako bi oni htjeli (iako do neki dan nikad kune nisu dali MSu) i to su mi indiretkno i priznali da sam im na "crnoj listi" (to mi je njihov vrlo vazan manager u facu rekao iako nikad nije objasnio razloge)
... i pogledaj zadnjih nekoliko godina , niti je bilo skutera na testu iz njihove grupacije niti podrske..
evo sad najnovije, gledam izgleda da decke u yamahi smeta sto su cekali objavu testa za aerox 2013 cca mjesec dana (ponavljam, ni oni nikad kune MSu nisu dali tako da toliko o suradnji i podrsci) i sad me "kaznjavaju" tako da me ne zovu da testiram x-max 400 ..
meni je to smijesno jer oni tu gube, a ja osim sto bi vozio taj skuter 4 dana, nista posebno od toga nemam..
pa kao da sam malo dijete..
evo kymco, isto nikad nisu kune dali da bi potpomogli ovaj portal, ali su makar dovoljno pametni pa salju skutere na testove.. besplatno se slepaju, a dobiju dobru reklamu (testovi su im dosta dobri ali to je moje iskreno misljenje o tim skuterima)
ali to ti je tako u hrvatskom svijetu biznisa..
svi ce oni shvatiti kad tad da statistike posjecenosti ne mogu ignorirati, vise nisu zanemarive..
da zakljucim , ovo sto si me pitao:
danas je stvar drugacija, svaki skuter koji dobijem na test cu objaviti ukoliko stignem odraditi dovoljan broj km da steknem neko misljenje,
bolje da mi nedaju nesto sto je lose
PS
i ako te to zanima, nije tajna, s obzirom da niti kymco niti piaggio grupa, niti yamaha, honda, da ne nabrajam - NITKO ne potpomaze ovaj portal (beta moto je nekad bio, takodjer nesto kratko davno je to bilo suradnja s generom, i nedavno s piaggiom je bila jedna kratka kampanja)
moj stav je sad bitno drugaciji, suradjujem koliko je MSu u interesu ali vise ne moljakam i ne skidam gaće ,
ali ako i bude ikad ikakva suradnja s njima, sigurno ne mogu kupiti test mogu kupiti portal ako zele pa neka pisu sta hoce, ali mene ne mogu