Općenito > Maxiskuteri

K-XCT 300

<< < (6/7) > >>

eladio:
@veruda

:laughing7:

a gle, isao sam na motohappening na grobnik, pa sam ostao spavat kod svojih u Rijeci, pa sam sutra isao do brata u Lovran, pa me na putu kuci u opatiji oprala kiša.. nisam ocekivao te probleme..
a tu su i kineski detalji, kojih ima previse na tom skuteru.. a to je tada kada se tek pocelo koketirati njima , jako lose zvucalo uz takvo ime i takav skuter..  :icon_biggrin:
ma , GP800 je posebna prica..  bilo pa proslo :toothy11:

bev350 nisam jos vozio tako da o njemu jos nemam misljenje , iako vjerujem da ide dobro jer je X10 350 isao dobro  :laughing7:
ipak probaj malo kymco (300cc agregat) evo npr k-xct pa ces se iznenadit kako pak kymco ide..  :laughing7:

RAY:
doćepaj se bmw-a pa napiši jednu recenziju ako si u mogućnosti,naravno  :icon_biggrin:
btw. nemoj se ljutiti ali iz ovoga šta čitam nekog sam dojma da ih ti moliš za te skutere jer kao imaš portal o njima i odmah na taj način ne možeš biti objektivan nikako,to što ti se desilo sa geopolisom je slučajnost samo takva jer baš za njih znam da su jako kvalitetni  :headbang:
o kymco kvaliteti se i ne pišu neki hvalospjevi dok su talijani tradicijom iznad ostalih posebno pričam o gileri  :headbang:

SuperHik:
Zar ovaj kymco stvarno košta 40 soma kn? Ako nije na glasu kao pouzdan i kvalitetan, kome će ga prodat?

RAY:

--- Citat: SuperHik - 09 Srpanj, 2013, 22:26:25 ---Zar ovaj kymco stvarno košta 40 soma kn? Ako nije na glasu kao pouzdan i kvalitetan, kome će ga prodat?

--- Kraj citata ---

kymco nije toliko nekvalitetan koliko se baš misli ali svejedno smatram da ipak nije u rangu talijana i japanaca još jer završna im je obrada jaaaako loša,približi se nekom kymcu izbliza i točno se vidi da plastika nije kvalitetna jer to jednostavno nije to,čak na novom ima falca od mista do mista  :icon_biggrin:
ipak za neke neupućene ovde,novi maxi iz bmw-a je posudio agregate od kymca jer su strašno dobri i pouzdani,dakle kymco nije rang niži ali završna obrada im je po meni loša i tu gube kupce i pobjede na nekim usporednim testovima  :icon_biggrin:

evo kolega eladio me može slobodno ispraviti ako griješim ali mislim da je kymco najprodavaniji brand skutera i motora trenutno na svitu  :glasses9:

eladio:
evo tu se vidi da , kao sto rekoh, da Kymco malo radi na marketingu i vrlo im je slab PR  :icon_biggrin:
"potencijalni" kupci su im totalno neupuceni..
kad sam prosle godine dogovarao hard test nismo uspjeli dogovoriti isti, a ocito bi im tako nesto trebalo..

RAY
...sto se tice BMWa, to je nesto fenomenalno na sto sam imao probao sjest.. uh.. ali na sajmu tako da ga nisam mogao probat.. jedva cekam negdje jednom  :toothy11:
Tomić bi ga i dao , da im je to nesto od interesa pa da ga imaju, ali skuteri im nisu bas nesto interesantno za biznis, a ako pogledate i motore slabo rade...
da, istina je da mehanicki BMW ima neke kymco elemente u sebi , i to nije slucajno  :icon_biggrin:

ali sto se tice te kvalitete, ljudi kao da imaju snajperski pogled kad gledaju na njega, a corav na talijana pa tamo ne vide..
plastike su potpuno usporedive kvalitete kad ga usporedjujes sa talijanima, koji su u klasi..
cak kad gledam detalje, ledice, ovo ono, tu je kymco vec neko vrijeme i vise u trendu..
kad je izasao downtown piaggio grupacija je bila ocajno slaba dok nisu izbacili 350cc agregat koji je uhvatio prikljucak
nema druge nego da probate downtown, k-xct i slicne..

treba izdvojiti istina pojedine japance jedino kao vrh, iako recimo nisam probao kymco my road 700 , tako da  :dontknow:
kymco s odredjenim modelima je cak i u italiji , domovini skutera, u odredjenim klasama nenadjebiv..
honda, kymco i yamaha drze gotovo cijelo talijansko trziste, dok piaggio nesto sa svojim brandom i drzi korak, gilere, aprilie  jedva da ima..
pa sad vi vidite (npr : http://www.motoblog.it/post/129209/mercato-classifiche-top-100-r-1200-gs-nc700x-e-sh150-i-piu-venduti-a-marzo )

uglavnom ja im besplatno ne namjeravam reklamu raditi pa cu sad stat na ovome.. 
previse sam i rekao :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju