Općenito > Maxiskuteri

K-XCT 300

<< < (4/7) > >>

RAY:

--- Citat: eladio - 09 Srpanj, 2013, 00:00:12 --- :icon_biggrin:
vracen je vec, danas popodne, distributeru koji mi ga je ustupio na test   :headbang:

--- Kraj citata ---

ti to testiraš za forum ili neki moto časopis ?

eladio:
http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=112&Itemid=130

za portal  :icon_biggrin:

RAY:

--- Citat: eladio - 09 Srpanj, 2013, 12:08:17 ---http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=112&Itemid=130
za portal  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

a najpozitivnija tvoja iskustva su sa:
naravno ako smiješ reći  :icon_biggrin:

eladio:
od objavljenih testova (X10 350, K-XCT tek treba objaviti, a najavljen mi je dolazak skoro i novog x-citing 400 na test tako da njih za sad iskljucujem) -->

u pravilu s vremenom noviji modeli su sve bolji i bolji... sto se najvise ocituje kod maxi skutera:
najugodnije maxi: t-max 500  i downtown 300

kod 50ccm skutera je stvar puno jasnija:
gp1 50 open je zakon

najneugodnije - geopolis 400 (mehanicki kvar na kocnici) i gp800 (vrlo diskutabilan skuter i po kvaliteti i po voznim karakteristikama, + nekoliko vrlo opasnih situacija na kiši)  -->  (ta dva testa nisu nikad ni objavljena)

Reponja:
Kao objektivni ocjenjivač, trebao bi i loša iskustva objaviti... Da su moto-novinari pred X godina
napravili svoj posao kako treba (a ne kopirali ga sa neke Njemačke brošure), nikada nebi kupio
CPI Hussar (od 2 godine garancije je valjda 9 mjeseci bio po servisima, a to je bio samo početak).

Vaša moć leži u objektivnosti, a dobavljači su si sami krivi što uvoze loše proizvode. Nemoguće je
da su svi skuteri dobri, kvalitetni i da se nalaze u best buy sektoru, koliko god prodavači ka tome
težili. Nemoj me krivo shvatiti, ne želim ti se petljati u posao, ali da bi trebao ošpotati loš proizvod - bi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju