Tehnički kutak > Styling skutera
Sta da napravim
neer:
ma de hrga ja sam se zavjetovo da vise nikada necu ni lipe dat u taj skuter sad sam ga sastavio predobro je isao zadnjih 3 tjedna i odjednom je poceo stekat neznam od cega ..ali sumnjam na pipicu od tomosa na rezervar 2-3 mm je promjer rupe a nabavio sam ovu od 4 mm tj sam sam je izradio ali nemogu je pripasat
Rossi:
neznma sta vi serete tu momku ...momak ima to sto je kupio i gotovo...nema svako jbg 10-20tkn da kupi nesto bolje ...glupa vam prica baci to,prodaj ovo ono...lijepo je pito sta da napravi da malo dotjera onako skut .... napiso ti je apravi da malo dotjera onako skut .... napiso ti je X-Thug na prvoj stranici sta bi mogo uradit...i pusti ove sto pricaju baci ga vak nak...ono sto imas voli i cuvaj ..nije bitno koliko vrijedi ..siguran sam da je tebi taj tvoj skuter najbolji ...toliko od mene...
Axo_Keki:
Rossi ti si CAR___________________
PROOF:
e da se vratimo na tvoje prvo pitanje....makni ono crno naprjed di su svjetla,tamo sastrane stavis mrezicu..pricvrstis ju sa onim pistoljem za plastiku.....probaj maknut ono kaj "stiti" sake dok vozis,ono crno.......probaj maknut blatobran pa vidi kak ce izgledat.....prefarbaj ga :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju