Tehnički kutak > Tuning skutera

Ulje curi

<< < (2/2)

rule:
Ja sam imao isti problem, poslije prvog servisa dovezem kuci motor i ostavim ga u garaži i probudim se sljedeći dan kad ono ispod motora jedno 1dcl - 2dcl ulja.
Odmah sam nazvao servis i rekao mi je kao možda sam nešto krivo spojio....Tako da sam ga odvezao ponovno i sad više ne curi.

dino gp1:

--- Citat: rule - 23 Srpanj, 2008, 16:43:33 ---Ja sam imao isti problem, poslije prvog servisa dovezem kuci motor i ostavim ga u garaži i probudim se sljedeći dan kad ono ispod motora jedno 1dcl - 2dcl ulja.
Odmah sam nazvao servis i rekao mi je kao možda sam nešto krivo spojio....Tako da sam ga odvezao ponovno i sad više ne curi.

--- Kraj citata ---

Meni nije bilo ulja čak ni ispod motora nego sam pogledo ono čisto radi kontrole i bilo pola ulja manje u rezervaru i još mi je na servisu stavio novu pumpicu!

rule:

--- Citat: dino gp1 - 23 Srpanj, 2008, 20:19:53 ---
--- Citat: rule - 23 Srpanj, 2008, 16:43:33 ---Ja sam imao isti problem, poslije prvog servisa dovezem kuci motor i ostavim ga u garaži i probudim se sljedeći dan kad ono ispod motora jedno 1dcl - 2dcl ulja.

--- Kraj citata ---

Meni nije bilo ulja čak ni ispod motora nego sam pogledo ono čisto radi kontrole i bilo pola ulja manje u rezervaru i još mi je na servisu stavio novu pumpicu!

--- Kraj citata ---

a meni baš iscurilo jedno 2 deci ulja, ja poludio...sva sreća odmah je čovjek sve sredio...

MaLi_OdvALjivAc:
a ulje decku?

:P

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju