Tehnički kutak > Tuning skutera
Ulje curi
rule:
Ja sam imao isti problem, poslije prvog servisa dovezem kuci motor i ostavim ga u garaži i probudim se sljedeći dan kad ono ispod motora jedno 1dcl - 2dcl ulja.
Odmah sam nazvao servis i rekao mi je kao možda sam nešto krivo spojio....Tako da sam ga odvezao ponovno i sad više ne curi.
dino gp1:
--- Citat: rule - 23 Srpanj, 2008, 16:43:33 ---Ja sam imao isti problem, poslije prvog servisa dovezem kuci motor i ostavim ga u garaži i probudim se sljedeći dan kad ono ispod motora jedno 1dcl - 2dcl ulja.
Odmah sam nazvao servis i rekao mi je kao možda sam nešto krivo spojio....Tako da sam ga odvezao ponovno i sad više ne curi.
--- Kraj citata ---
Meni nije bilo ulja čak ni ispod motora nego sam pogledo ono čisto radi kontrole i bilo pola ulja manje u rezervaru i još mi je na servisu stavio novu pumpicu!
rule:
--- Citat: dino gp1 - 23 Srpanj, 2008, 20:19:53 ---
--- Citat: rule - 23 Srpanj, 2008, 16:43:33 ---Ja sam imao isti problem, poslije prvog servisa dovezem kuci motor i ostavim ga u garaži i probudim se sljedeći dan kad ono ispod motora jedno 1dcl - 2dcl ulja.
--- Kraj citata ---
Meni nije bilo ulja čak ni ispod motora nego sam pogledo ono čisto radi kontrole i bilo pola ulja manje u rezervaru i još mi je na servisu stavio novu pumpicu!
--- Kraj citata ---
a meni baš iscurilo jedno 2 deci ulja, ja poludio...sva sreća odmah je čovjek sve sredio...
MaLi_OdvALjivAc:
a ulje decku?
:P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju