Tehnički kutak > Tuning skutera
kit
Zec04:
--- Citat: giannelli - 03 Srpanj, 2013, 19:36:17 ---da napravimo neki lowbudget to je
DR.EVO GUS oko 900kn
LeoVince TT oko 900kn
standardna radilica 0kn
Malossi Multivar 2000 oko 500kn
Remen mozes ostavit originalni Piaggio 0kn (novi je oko 200)
takodjer kuplung nema potrebe stavljat originalni je dovoljan za base 0kn
razlog zasto kuplung nebi stavljao je taj jer je bacanje novaca ako tvoj nema puno kilometara, stavis samo tvrdje federe i centralni ljubicasti npr. u multivar valjcice oko 5gr i super. dizna 80odp. to je stvar stelanja treba vidit sto najvise odgovara tebi i skuteru.
--- Kraj citata ---
ok hvala. a je cemu taj kit? mislim, dali motor dosta dobije?
ljubo46:
to je jedan od najboljih base kiteva..dobiješ s njim dosta..toliko da više serijalu ne budeš htio nikad vozit..kit je vrhunska kvaliteta.. :icon_thumright:
dr.mrgood:
Italkit ALU isto nije los (imam ga pa znam), cijenom je jednak dr. evo kitu ali je aluminijski. Medjutim sa italkitom se ne dobije glava.
igor.sb:
--- Citat: dr.mrgood - 04 Srpanj, 2013, 23:19:55 ---Italkit ALU isto nije los (imam ga pa znam), cijenom je jednak dr. evo kitu ali je aluminijski. Medjutim sa italkitom se ne dobije glava.
--- Kraj citata ---
na vodenjacima glava idu uvijek u kompletu :icon_thumright:
Zec04:
--- Citat: ljubo46 - 04 Srpanj, 2013, 17:19:03 ---to je jedan od najboljih base kiteva..dobiješ s njim dosta..toliko da više serijalu ne budeš htio nikad vozit..kit je vrhunska kvaliteta.. :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
tnx :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju