Tehnički kutak > Tuning skutera

kit

<< < (3/4) > >>

giannelli:
a bilo je hrpetina takvih tema. uvijek se isti odgovori davaju.
kitevi se dijele na 3 skupine, base, midrace i high end.

ja bi preporucio Polini base kit, ima dvodjelnu glavu, najskuplji je u base rangu, al eto..  :dontknow:
mozes kombinirat na serijsku radilicu, uz to uzmes npr leovince tt koji dodje 900kn novi, ostavis original karburator koji imas, puknes diznu oko 80, ako imas jos 500kn uzmes variomat malossi multivar i odgovarajuce valjcice, i skuter ide super. da ne pricamo o tome kad bi isao sve polovno kupit prosao bi za 1500kn.

Iwo SR Tuono:

--- Citat: giannelli - 03 Srpanj, 2013, 01:19:46 ---a bilo je hrpetina takvih tema. uvijek se isti odgovori davaju.

ja bi preporucio Polini base kit, ima dvodjelnu glavu, najskuplji je u base rangu, al eto..  :dontknow:
mozes kombinirat na serijsku radilicu, uz to uzmes npr leovince tt koji dodje 900kn novi, ostavis original karburator koji imas, puknes diznu oko 80, ako imas jos 500kn uzmes variomat malossi multivar i odgovarajuce valjcice, i skuter ide super. da ne pricamo o tome kad bi isao sve polovno kupit prosao bi za 1500kn.

--- Kraj citata ---
polini je skuplji iz nekoliko razloga, odličan klip, tvrde karike, tvrd gus i odlična završna obrada. Kad tome pribrojiš da ga možeš naturpijat na kanalizaciju corse više i nije tako skup :D

Zec04:

--- Citat: Pulss - 03 Srpanj, 2013, 01:12:21 ---
--- Citat: Zec04 - 02 Srpanj, 2013, 22:54:39 ---2t, za aprilia sr 50, noviju verziju

--- Kraj citata ---
Najbolji kit za sta, snagu, dugotrajnost, dobar omjer cijene/performansi ?

--- Kraj citata ---

sve navedeno :D a nezz, bolja snaga, dobra cijena i dugotrajnost. znam da je nemoguce ali...

Zec04:

--- Citat: giannelli - 03 Srpanj, 2013, 01:19:46 ---a bilo je hrpetina takvih tema. uvijek se isti odgovori davaju.

--- Kraj citata ---

ja sam mislio stavit: variomat, remen, kuplung (nezz sta je bolje, malossi ili polini), reza i kit. i da, veca dizna na karburator, sprint filter ili red spongu stavit u airbox

giannelli:
da napravimo neki lowbudget to je

DR.EVO GUS oko 900kn
LeoVince TT oko 900kn
standardna radilica 0kn
Malossi Multivar 2000 oko 500kn
Remen mozes ostavit originalni Piaggio 0kn (novi je oko 200)
takodjer kuplung nema potrebe stavljat originalni je dovoljan za base 0kn

razlog zasto kuplung nebi stavljao je taj jer je bacanje novaca ako  tvoj nema puno kilometara, stavis samo tvrdje federe i centralni ljubicasti npr. u multivar valjcice oko 5gr i super. dizna 80odp. to je stvar stelanja treba vidit sto najvise odgovara tebi i skuteru.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju