Tehnički kutak > Tuning skutera

Karb na Firefox-u ?

<< < (3/4) > >>

dino gp1:

--- Citat: Losinj - 22 Srpanj, 2008, 22:11:00 ---mislio sam stavljat mhr replicu...njena cjena je cca 190eura jel?

--- Kraj citata ---

Vani da, u Rijeci je 250eura!

dino gp1:
kit: malossi mhr replica
spuh: tp nardo, gianelli shot, yasuni r, može i malossi mhr replica
karb: dellorto 19 (može i 21)
prijenos: malossi multivar, delta kvačilo...
možeš i neku gljivu ( bolje red sponge) a i sportsku struju (po meni nepotrebno)
radilica:top performance (preporučljivo) i još dosta toga... rolice,dizne,sviječica..u hr te ovo može doći do 5000 kn!
Ako budeš slago kupuj vani!

Losinj:
huh hvala ti bome ruzna ova cifra 5000kn  :toothy11:

aj jos ako ima ko kaj dodat na ovaj setup il izmjenit kaj

po ovome sto si ti slozio ja bi trebo da prodam ovaj svoj arrow,jer on nece da izvuce sve iz mhr replice,jer se za nju preporucuje Stage6 Pro,Nardo,Yasuni C16. i ta ekipa jel?

speed:

--- Citat: dino gp1 - 22 Srpanj, 2008, 22:30:00 ---kit: malossi mhr replica
spuh: tp nardo, gianelli shot, yasuni r, može i malossi mhr replica
karb: dellorto 19 (može i 21)
prijenos: malossi multivar, delta kvačilo...
možeš i neku gljivu ( bolje red sponge) a i sportsku struju (po meni nepotrebno)
radilica:top performance (preporučljivo) i još dosta toga... rolice,dizne,sviječica..u hr te ovo može doći do 5000 kn!
Ako budeš slago kupuj vani!

--- Kraj citata ---

auspusi su ok,nardo,C16, a ako i vanis kupujes ne ocekuj da ces puno jeftinie proc jer se placa PDV na to kad dodje u
HR

dino gp1:

--- Citat: Losinj - 22 Srpanj, 2008, 22:35:41 ---po ovome sto si ti slozio ja bi trebo da prodam ovaj svoj arrow,jer on nece da izvuce sve iz mhr replice,jer se za nju preporucuje Stage6 Pro,Nardo,Yasuni C16. i ta ekipa jel?

--- Kraj citata ---

Arrowa se moraš definitivno riješiti jer je on za serijalu a može i na neki slabiji kit, na mhr replicu ne (jer je slabiji midrace i zahtijeva više okretaja), ovaj yasuni c16 mi se čini preotvoren ( ići će bolje ali će prije raz.. mhr replicu)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju