Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Beta ark

<< < (4/8) > >>

MarinM:

--- Citat: Matija97 - 15 Kolovoz, 2013, 18:56:52 ---...moguci setup bi mogao bit sljedeci:due+,dell 20.5,yasuni c21,polini vario,neku sportsku radilicu(ako ima neko nesto u dobrom stanju a za ne prevelike pare neka se javi) i tako.

--- Kraj citata ---

za svaki dan  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Matija97:
hahaha a jbg,puno opcija mi je proslo kroz glavu i na kraju je ZASAD odluceno da se motor slaze za stazu i setup bi mogao biti taj,od svih tih dijelova trenutno imam samo auspuh,variomat tako da...  :toothy3:

--- Citat: SkejterKlido - 15 Kolovoz, 2013, 19:42:59 ---super super sretno s projektom  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
hvala  :headbang:

--- Citat: wark - 15 Kolovoz, 2013, 19:29:51 ---super projekt i ja imam betu ark

--- Kraj citata ---
imas viska plastika za prodat?  :toothy12:

giannelli:
zasto ne dell 21 :icon_scratch:

Aprilia97:
Plastike u Italiju odi pogledat,prije ces nac nego kod nas!

Matija97:

--- Citat: giannelli - 16 Kolovoz, 2013, 01:14:02 ---zasto ne dell 21 :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
zato sto sam trebo dobit dueta i dell 20.5 u zamjenu za nesto ali vidjet cu jos sta ce bit s tim,naso sam nesto novo  :headbang:

--- Citat: Aprilia97 - 16 Kolovoz, 2013, 01:16:42 ---Plastike u Italiju odi pogledat,prije ces nac nego kod nas!

--- Kraj citata ---
A znam,probat cu skrpat ove plastike koje imam zasad pa s vremenom nabavit ostatak  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju