Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Beta ark
MarinM:
--- Citat: Matija97 - 15 Kolovoz, 2013, 18:56:52 ---...moguci setup bi mogao bit sljedeci:due+,dell 20.5,yasuni c21,polini vario,neku sportsku radilicu(ako ima neko nesto u dobrom stanju a za ne prevelike pare neka se javi) i tako.
--- Kraj citata ---
za svaki dan :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Matija97:
hahaha a jbg,puno opcija mi je proslo kroz glavu i na kraju je ZASAD odluceno da se motor slaze za stazu i setup bi mogao biti taj,od svih tih dijelova trenutno imam samo auspuh,variomat tako da... :toothy3:
--- Citat: SkejterKlido - 15 Kolovoz, 2013, 19:42:59 ---super super sretno s projektom :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala :headbang:
--- Citat: wark - 15 Kolovoz, 2013, 19:29:51 ---super projekt i ja imam betu ark
--- Kraj citata ---
imas viska plastika za prodat? :toothy12:
giannelli:
zasto ne dell 21 :icon_scratch:
Aprilia97:
Plastike u Italiju odi pogledat,prije ces nac nego kod nas!
Matija97:
--- Citat: giannelli - 16 Kolovoz, 2013, 01:14:02 ---zasto ne dell 21 :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
zato sto sam trebo dobit dueta i dell 20.5 u zamjenu za nesto ali vidjet cu jos sta ce bit s tim,naso sam nesto novo :headbang:
--- Citat: Aprilia97 - 16 Kolovoz, 2013, 01:16:42 ---Plastike u Italiju odi pogledat,prije ces nac nego kod nas!
--- Kraj citata ---
A znam,probat cu skrpat ove plastike koje imam zasad pa s vremenom nabavit ostatak :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju