Općenito > Generalno o skuterima

Nisu ni tajvanci ludi

(1/2) > >>

Drnda:
Evo neki dan gledao malo po dijelovima od skuta i primjetio sam da je dizna koja je bila na njemu sa blokadama broj 60, a ona koju sam dobio za skinuti blokadu je broj 53, sada ispada da ni tajvanci nisu ludi te da i oni misle da pod vecim okretajima treba veca dizna ici, ima li jos koji skut vecu serisku diznu od one nakon deblokade ???  :frajer:

3alfa3:
Ovisi kako je sve skut blokiran.
Piaggio, na primjer, ima i slijepo crijevo u spuhu koje nakon skidanja trazi vecu dizu.
A ukoliko bi jedina blokada bila na variomatu, onda ima logike da je diza prevelika kad se blokada sa varia skine jer i okretaji ne budu tako visoki.

Ali moram priznat da je to prvi put da cujem tako nesto...

SlowRider:
Pa kad je nova masina onda je pozeljno staviti vecu dizu, vode racuna o pravilnoj razradi  ;D

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 22 Srpanj, 2008, 00:41:37 ---Pa kad je nova masina onda je pozeljno staviti vecu dizu, vode racuna o pravilnoj razradi  ;D

--- Kraj citata ---

Moj NRG (a i valjda svi drugi sa tom mashinom i karbom) dodje serijski sa dizom 53 sto naraste na 58-62 kad se blokade skinu i zadrzi originalni spuh.

Drnda:
ima na variomatu, na gumici koja dolazi na usis suzenje...inace, sada mi preko 70 ima premalo zraka pa je mozda vratim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju